2024. május 17. - Paszkál

A Barátok közt sztárja két férfi között

A Barátok közt szépséges színésznője élete első Operabáljára készül, de párja nélkül. Azért nem kell félni, nem marad partner nélkül, Markó Róberttel fog keringőzni.
2009. február 18. szerda 12:59 -
Kiss Ramónának, a Barátok közt 24 éves szőke színésznőjének ez lesz életének első Operabálja, de nagy bánatára hivatalos kísérő nélkül kell megjellenie. Azért annyira nem lesz egyedül, ugyanis a Szombat esti láz-béli partnerével, Markó Róberttel együtt fognak keringőzni.

Szeretett volna a színésznő focista párjával együtt menni a bálra, de szerelme Tóth Norbert aznap, ha minden jól megy, és az időjárás is áldását adja rá, akkor a Győri ETO ellen kell majd a pályára lépnie.

-Nagyon jó lett volna, ha Norbival mehetek életem első Operabáljára – nyilatkozta a szőke színésznő, de megérti, hogy párjának a foci a munkája, ezért nem bújhat ki alóla egy bál miatt.

A bál és a készülődés nagyon jó hatással van Ramónára. Úgy érzi, hogy végre maga mögött hagyhatja kislányos korszakát, igazán nőiesnek érzi magát, ezért most egy nagyon szexi ruhában szeretne pompázni.

Minden álma, hogy Makány Márta divattervező alkossa meg báli ruháját. Erre minden esélye meg is van, hiszen Ramóna 17 éves kora óta Márta tervezi ruháit, ő alakítja a fiatal lány ízlését. Bár eddig a színeket mindig Rami határozhatta meg, most szeretne teljesen a divattervezőre hagyatkozni, hiszen mégiscsak ő tudja, hogy mi illik az Operabálra.

Sokakban felmerült a gyanú, hogy Rami párja nem-e féltékeny Markó Róbertre, hiszen még a táncos műsor alatt is keringtek olyan rossz indulatú pletykák, miszerint a fiatalok egymásba szerettek.

A színésznő megnyugtat mindenki, párja nem féltékenykedik a Szombat esti lázas partnerére. Ráadásul a két férfi jó kapcsolatot ápol egymással. –Ez csak tánc, és barátság! –zárta le a témát Ramóna.

Ha nem is tud párjával együtt menni a bálra, Norbi megígérte neki, hogy mindenképp ő megy majd érte.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását