2024. május 3. - Tímea, Irma

A Harry Potter sztárlánykája megmutatta

Nem mindennapi fotósorozattal rukkolt elő a Harry Potter sorozatból ismert Emma Watson vagyis Hermione. A szexis ifjú hölgy a W magazin fotósa számára pózolt kihívóan, melyek viszont nemcsak a magazin szerkesztőinek, de a kedves olvasók tetszését is megny
2009. február 18. szerda 16:59 -
Ha már képeket készítettek róla, Emma úgy érezte, muszáj megosztania az újságírókkal a hollywoodi soványságideállal kapcsolatos gondolatait. Hermione úgy véli, hogy a deszka hölgyek egyáltalán nem vonzóak, sőt egyenesen szánalmasak. - Szerintem egyáltalán nem csinos az a nő, aki nagyon, de nagyon sovány. Nem is akarok ilyen lenni. Egyébként szerencsés vagyok, mert genetikaliag karcsú alkatot örököltem. Sosem diétáztam, és nem is akarok vékonyabb lenni. Imádok enni és főzni, ezért képtelen lennék megtartóztatni magam – állítja a tizennyolc éves színésznő, aki azt is bevallotta, hogy a legújabb Potter filmben csókolóznia kellett színésztársával, a Ront alakító Rupert Grinttel. A hetedik Harry Potter kötetben ugyanis J. K. Rowling fantáziájának köszönhetően Hermione és Ron szeretnek egymásba. Hermione – állítása szerint - már előre retteg a jelenettől, hiszen Ronnal évek óta jó barátok. - Olyan régóta ismerem őt. Így tízszer kínosabb ez az egész - panaszkodott a tinisztár. Aggodalomra azonban semmi ok, hiszen Emmának bevált stratégiája van már az erotikus jelenetek túlélésére. - Iszonyúan ideges voltam, de vittem magammal egy csomó keresztrejtvényt, és a jelenetek előtt azzal kötöttem le az agyamat. - árulta el a színésznő. Amit egyébként az új Harry Potter filmekről tudni lehet, hogy a tervek szerint a hetedik, utolsó kötetet két filmben dolgozzák majd fel a forgatókönyvírók, de ezek 2010 előtt egészen biztosan nem kerülnek a mozikba. Egyelőre azonban még a hatodik, Harry Potter és a félvér herceg című részt sem mutatták be hivatalosan az alkotók. Bár 2008 novemberére ígérték a premiert, várhatóan csak 2009 júliusában mutatják be.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását