2024. május 12. - Pongrác

Állati! Mickey Rourke leghűségesebb barátai

Akadnak bizonyos sejtések, amiket igazol az élet, és vannak olyanok is, amiket a legkevésbé sem. Mickey Rourke mindkettőre ad példát. Egyrészt a kemény macsóról első ránézésre senki sem gondolná, hogy érző szívű valaki – másrészt az esetében valahol
2009. február 18. szerda 13:58 -
A nyolcvanas évek szexbálványa valószínűleg nem gondol jó szívvel a kilencvenes évekre: ekkoriban került olyan mélyen a padlóra, hogy a filmes szakma gyakorlatilag teljesen leírta – saját bevallása szerint a melegnegyedek szupermarketeiben intézte bevásárlásait is, hogy senki se ismerje fel.

Hogy a balhés, nehéz természetű színészként ismert Mickey mégis talpon tudott maradni (olyannyira, hogy a Sin City, és most a Pankrátor nem csak a közönség, de a szakma köreiben is újra népszerűvé és elfogadottá tette), szinte csak egy valaminek köszönheti: ez pedig kutyái szeretete. Ezek a kutyák pedig pedig nem morcos bulldogok, nem tekintélyt parancsoló farkaskutyák, nem is dobermanok vagy rottweilerek: Mickeyben csivavák tartották és tartják a lelket (és ezt nyugodtan lehet szó szerint érteni: pszichológiai cikkek is foglalkoznak példájával: lám, egy állat így tudja megmenteni gazdáját).

Jelenleg éppen hét kutyus gazdája, közülük a Loki nevűvel lehet a leginkább látni. Annyira kötődik hozzá, hogy nem csak a forgatásokra viszi magával a kutyust, hanem még a tárgyalásaira is. És ha valakinek nem tetszik, hogy karján egy aprócska kutyussal akar tárgyalni, hát így járt – nem valószínű, hogy meg tudnak állapodni bármiben is.

A legnagyobb kedvenc 16 éves, és nem fajtatiszta csivava: akad benne némi terriervér is. Mivel az életkor igen tisztesnek számít, Rourke meg is indokolta az állandó közelséget: mivel sok időt már nem tölthetnek együtt, minden lehetséges percet a kutyussal akar tölteni (és vissza lehet számolni: Loki valószínűleg látta Mickey legrosszabb napjait is – és vele maradt, szereti, hűségesen követi – ez mindenki esetében sokat jelenthet).

És persze nagyon is szívén viseli az állatok sorsát: mikor egy másik kutyája, Beau Jack két évesen elpusztult, a fájdalom miatt két hétig nem tért haza.

Úgyhogy ha csapzott macsót látnak, ne gondolják automatikusan, hogy nincs szíve: igenis lehet, Mickey története is erről szól.

És a másik sejtéssel még adósak vagyunk: abban azért lehet valami, hogy gazdi és kutyus hasonlítanak egymásra: Loki sem az a kimondottan gyerekjátékszerű, aranyosan kedves állatka – az a fajta vonzó csúnyaság, ami gazdáját sztárrá tette, benne is fellelhető...
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását