2024. május 12. - Pongrác

Zimány Linda szenvedélyes titkai

A csinos modell és televíziós műsorvezető eddig sem arról volt híres, hogy kifejezetten megvetné az öltözködést, és az ezzel járó kimeríthetetlen ruhákból, kabátokból, cipőkből és még ki tudja hányféle kiegészítőből álló tárházat.
2009. február 18. szerda 11:59 -
- Mióta rajongsz a nyúlszőrméért?

- Több éve, hiszen 17 éves kamaszlányként kaptam akkori szerelmemtől karácsonyra a legelső darabot, és nyomban beleszerettem ennek a típusú szőrmének a puhaságába. Bár nem nevezhető drága szenvedélynek, ugyanis ez a fajta, kifejezetten erre a célra tenyésztett nyúlszőrme és a belőlük készülő bundák, kabátbélések legtöbbünk számára megfizethetőek, azért mégis jó, hogy szinte mindet ajándékba kaptam egykori kedveseimtől vagy a szüleimtől, jeles alkalmakra. Úgyhogy végülis nem én halmoztam fel ennyit belőlük, hanem így alakult, de persze imádom, akárcsak az irhát, bár az már egy lényegesen drágább műfaj.

- A bundák mellett itt vannak a rövid, félhosszú, hosszú bőrkabátok, dzsekik is, amiket szintén szenvedélyesen halmozol fel a gardróbod mélyén…


- A bunda és a bőr nem áll távol egymástól, mostanában pedig egyre divatosabb is az utóbbi. Mivel szeretek inkább sportosan öltözni hétköznap, a rövid bőrdzsekik nagy szolgálatot tesznek egy farmerrel, csizmával, sportcipővel kiegészítve. Átmeneti kabát is kell, hiszen négy évszakos az időjárásunk, ezek alá pedig még jól fel is lehet öltözni, ha hideg az idő.

- Másik szenvedélyed a kesztyűk gyűjtése, méghozzá a speciális darabokat kedveled leginkább.


- Az ujjatlan típusú divat bőrkesztyűt három éve hordom lassan, és mert már egyre többeknek van ilyen, hamarosan talán le is kell szoknom a viselésükről, annyira trendi lett az utóbbi időben. Nem tudom, hány pár van belőlük, egy belvárosi bőrdíszműves idős hölgy varrja számomra ezeket, megrendelésre évek óta, minden színben van már belőlük. Ez speciel nem olcsó mulatság, de nekem megéri, mert egyediek, részemre varrják olyannak, amilyennek elképzelek egy-egy darabot. Persze vannak selyem-, csipke-, kötött-, és bőrkesztyűim is, sőt, még egy könyékig érő klasszikus estélyi glaszékesztyűt is őrizgetek a gyűjteményemben!

- Imádatod tárgyai még a magas szárú sportcipők népes családja is.


- Egy bizonyos márkáért rajongok kifejezetten, emiatt rendszeresen „elzarándokolok” az üzletükbe, hogy újabb és újabb példányokat szerezzek be. Ezeket a sportcipőket azért is imádom, mert elképesztően kényelmesek, vidámak, színesek, jól kihasználhatóak, vászonból, műbőrből egyaránt mutatósak, dekoratívak.

- Bódi Sylvi és Dukai Regina kolléganőiddel alapítottatok egy divatcéget, saját magatok által megálmodott ruhakollekcióitokat egy éve mutatjátok be a nagyközönségnek, most varrják éppen 2009-es tavaszi-nyári bemutatótok darabjait. Arra nem gondoltál még, hogy Te magad is tervezhetnél szenvedélyeid tárgyaiból?


- Kesztyűket nagyon nehéz tervezni és főként előállítani, így az szóba sem került, a cipővel nagyjából ugyanez a helyzet, ruhás cégek nem is foglalkoznak ilyesmivel, hiszen igen speciális szakmai területek ezek. De kabátot mindig találsz a kollekcióinkban, voltak is, lesznek is: most lenge ballonkabátokat terveztünk, fagylaltszínekben, divatos duplasoros gombolással, március legvégén lesz a nagy bemutatónk, amit rettentő izgalommal várunk már Sylvi, Regi és én.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását