2024. május 13. - Szervác, Imola

Felháborító! Meddig ámokfuthat még Kelemen Anna?

Kelemen Annácska lelkén újabb súlyos sérülésokozás szárad! Viszont úgy néz ki, hogy ezúttal is megússza. Meddig ámokfuthat még a leharcolt modell és kutyája? Mert jelenleg úgy néz ki, fittyet hány minden létező szabályra. Felháborító!
2009. február 19. csütörtök 11:59 -
A Blikk még múlt hét pénteken megírta, hogy Kelemen Anna, a híres (minek is nevezzük?) modell, volt pornós kutyája ismét megtámadott egy másik ebet. Dr. Beleznay Zsolt, Annácska ügyvédje elmondta, hogy Anna „kulturáltan megbeszélte a gazdákkal a történetet”, s a másik fél is tudomásul vette, hogy ilyen megesik.

- Szeretjük az állatokat, van még egy kutyánk a szerencsétlenül járt mellett, nem szeretnénk, ha emiatt elaltatnák Zeuszt – mondták el a Blikknek szegény megtámadott tacskó gazdái. Zeusz áldozata azonban kemény kutya, úgy néz ki fölépül a testi és lelki megrázkódtatásból.

A gazdák tehát megegyeztek – azt inkább nem taglalnánk, hogy milyen körülmények között. Szegény szétmarcangolt tacskó gazdái egyébként is mindent megtesznek az agresszív Zeusz megmentésért, ugyanis „nem hall, nem lát, nem beszél” játékot játszanak.

A Blikk szerint ha a másodfokon eljáró hatóság, a Közép-magyarországi Regionális Államigazgatósági Hivatal úgy dönt, hogy Zeusz veszélyes, akkor engedélyt kell kérni, hogy Anna tarthassa, és szigorúan megszabják, mit kell csinálnia, hogy közterületre vihesse. De mit történik, ha Annácska nem tartja be a szabályokat?

Ugyanis átmenetileg már így is ideiglenes intézkedéseket vezettek be Zeusszal kapcsoltban: a határozat megszületéséig csak szájkosárral és maximum két méteres pórázzal lehet sétáltatni.

Ráadásul a playmate ellen bírósági eljárás is indult. Egyszer már hat hónap börtönbüntetésre is ítélték, de két évre felfüggesztették –akkor a kutya egyik szomszédjára támadt rá. Az ítélet még nem jogerős, a modell ugyanis fellebbezett.

A kérdés, hogy egy esetleges újabb támadást megúszhat-e még Kelemen Anna? Nagyon nagy a valószínűsége, hogy nem. S akkor Annácska oda nem figyelése miatt kell Zeusznak távoznia az örök vadászmezőkre. Annácskának pedig lehet, hogy a börtönbe...
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását