2024. május 3. - Tímea, Irma

Krisz Rudi egy dögunalmas fickó

A jóképű zenész szerencsére nem csupán a lányok között ér el évek óta szép sikereket, hanem szakmájában is biztosan halad kitűzött célja, vagyis a nemzetközi karrier megvalósítása felé. Krisz Rudi körül az utóbbi időben rendesen zajlik az élet.
2009. február 19. csütörtök 07:08 -
Pontosan egy éve annak, hogy utoljára találkoztunk, beszélgettünk, azóta – bár csupa jó hírt – elég ritkán hallottam Felőled: mesélj, mi újság?

- Van egy új kapcsolatom, ami közel hét hónapja tart már. Szilvi 25 éves, az egyik nagy kereskedelmi televíziónál dolgozik, reklámokkal kapcsolatos a munkája. Két hónap együtt járás után hozzám költözött Taksonyba, ami azért fontos, mert rengeteget dolgozom, ha nem lakna nálam, mostanában nemigen tudnék vele találkozni! A magánéletem nagyjából abból áll, hogy egész nap gyakorolok odahaza a kis házi stúdiómban, dalokat szerzek magamnak és másoknak, hétvégén fellépésekre járok, egész napomat lefoglalja a zene. Most több időm jut a barátnőmre, nagyon nyugis az életünk, ugyanis a január-február mindig „halott” kicsit a zenész szakma szempontjából, igazán csak tavasszal indulnak be ismét a koncertezések, amik eltartanak egészen szilveszterig. Én 28 leszek mindjárt, de mert testileg-lelkileg fiatalabbnak tűnök valós életkoromnál, kifejezetten jó, hogy Szilvi is hozzám hasonlóan van „összerakva”, igazán passzolunk egymáshoz, ő is olyan nyugodt, türelmes természetű mint én.

- Előző pároddal hat évig tartott a kapcsolatod, igazi együttélés volt ez a javából, mégis szétmentetek ennyi idő után. Mi volt a baj?

- Kitti szinte még gyerek volt, amikor összejöttünk, végzős gimnazista, és én sem voltam sokkal idősebb, amúgy még mostanra sem nőtt még be a fejem lágya. Túl fiatalok voltunk a komoly kapcsolatra mindketten, és bár együtt éltünk, valahogy elfogyott a szerelem közöttünk egy idő után, kihűltek az érzelmek körülöttünk. Kitti egyre többet utazott külföldre hostessi munkái okán, egyre hosszabb időket töltöttünk távol egymástól, nekem ez is fura volt. Aztán megismertem és beleszerettem váratlanul a mostani páromba, így ezzel le is zártam Kittivel hat éves viszonyunkat, bármennyire is fájdalmas volt hat év után a szakítás.

- Szakmailag is jó passzban vagy az utóbbi időben, hiszen megjelent ötödik nagylemezed Őrizd a lángot címmel, és ezen található az a dal is, amivel nagyon komoly nemzetközi sikert tudtál aratni, bár ebben része van annak a hölgynek is, akivel a duettet énekled…

- Igen, ő Dancs Annamari, egy erdélyi származású fiatal énekesnő, aki Romániában elképesztő népszerűségnek örvend, rengeteg lemeze jelent meg eddig és állandóak a fellépései, igazi popsztár a szó legjobb értelmében! Egy éve ismerkedtünk össze, nyáron fel is énekeltük közösen a készülő új lemezemre azt a duettet, amit aztán az ő javaslatára be is neveztünk a negyven éve létező Aranyszarvas Dalfesztiválra, ahol minden évben harminc ország dalait hallgathatja a döntőben a közönség. Most év végén, Brassóban került megrendezésre a Dalfesztivál, amelyen volt szerencsém fellépni Annamarival duettben. Már az is óriási szó, hogy bejutottunk a döntőbe, de magyar énekes utoljára harminc évvel állt színpadon ennek a versenynek a döntőjében, nevezetesen Koncz Zsuzsa, őelőtte pedig Koós János. Ezen a fesztiválon már olyan világsztárok versenyeztek, mint például Enrique Iglesias, Tom Jones, Cliff Richard, Christina Aguileira, most például mi a Simple Red előtt léphettünk színpadra! Számunkra is óriási meglepetésként sikerült bejutnunk a harminc induló közül a legjobb nyolc közé, és bár nem mi nyertünk, a 2008-as év közönségdíját mégis mi hozhattuk el, ami szerintem nagyon nagy szó! Bár Románia színeiben indultunk Annamarival, nagyon jólesett, hogy egy csomóan odajöttek gratulálni nekem, milyen jó, hogy végre magyar zeneszerző-énekes is megjelent végre ezen a dalversenyen! A napokban leforgattunk egy nagyon jól sikerült videoklipet is az Ólomszárnyból, méghozzá úgy, hogy a refrénekben az eredeti brassói dalversenyen rólunk felvett képsorokat mutatjuk, közben pedig „eljátsszuk” Annamarival, hogyan is megy a felkészülés egy ilyen nagy horderejű megmérettetésre.

- Te ha nem is rohamtempóban, de elindultál már a nemzetközi karrier felé is, több országban is jártál, megfordultál illetve dolgoztál már emiatt: mi a helyzet most ezzel a projecttel?

- Az angol – londoni – kiadómnak köszönhetően járhattam tavaly előtt Indiában, ahol leforgattunk egy négymillió forintba kerülő klipet, amit azóta nem csak a VIVA játszik, de bemutatta az európai MTV is, a londoni rádiók is játszották ezt a dalt. Most várják az új anyagot tőlem, ami miatt éjjel-nappal ülök a zongorám előtt otthon és gyakorolok, ötleteket játszom fel, hiszen számomra nincs fontosabb, mint a nemzetközi karrier építése, mivel az elmúlt években négyszeres aranylemezes előadóként is rá kellett jönnöm, hogy Magyarországon sajnos nem nagyon tudok egyről a kettőre jutni.

- Időközben keresztapa lettél, hiszen bátyádnak, Oszkárnak született egy tündéri kisfia az élettársától: te még nem gondolkodsz így közeledve a harminchoz, hogy jó volna már neked is családot alapítanod, gyereket vállalnod?

- Ha két ember szereti egymást, az szerintem bőven elég egy darabig, nem kell mindjárt az anyakönyvvezetőhöz rohanni! Gyereket semmiképpen sem szeretnék még vállalni, úgy érzem, nem értem még meg az apaságra, felelőtlen pedig nem vagyok, alapból nem az én stílusom. Amióta Oszkárnak fia született, szerencsémre a szüleink sem nyaggatnak unoka ügyben, a bátyám gyerekével most kiélhetik nagyszülői vágyaikat, pár évig biztosan nem fogják ebben a témában az én fülemet rágni.

- Mit csináltok együtt Szilvivel szívesen, például mostanában, amikor a fellépések terén uborkaszezon van? Elutaztok egy wellness szállóba, netán jöhet pár nap külföld? Hogy képzeljük el Krisz Rudit, mint szerelmes élettársat?

- Bevallom: én egy dögunalmas fickó vagyok! Mivel a munkám miatt vagyok épp eleget diszkókban, zenés klubokban, nem szeretek eljárni sehová, nem vonzanak sem a közeli, sem a távoli tájak, utálok nyaralni! Moziba szívesen elmegyek nagy néha, bár ha otthon beteszünk egy filmet a dvd lejátszóba, és ágyból fekve nézzük meg, az még inkább kedvemre való! Ezzel ellentétben lustának nem lehet mondani, hiszen mindig szakítok időt sportolásra, teniszezni, pingpongozni és jégkorongozni imádok! Leginkább azonban mégis odahaza szeretek lenni, csöndben, nyugalomban, a saját jól felszerelt és kialakított taksonyi házikómban a három kutyámmal, a szüleimtől szinte egy karnyújtásnyi távolságra, mégis önálló, ambíciókkal és munkával teli, boldog párkapcsolattal megkoronázott életet élve.
Forrás: sorry
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását