2024. április 29. - Péter

Álompár? Szenyorita Szöszi és a korosodó időjós szerelme

Kapszkodjanak meg! Csak erős idegzetűeknek! Minden eddigi kispályás románcot felejtsenek el, mert itt van Magyarország legújabb álompárja: Németh Lajos időjós és Hargitai Bea modell. Csók már csattant, s ki tudja mennyire behatóan tanulmányozza Lajosunk a
2009. február 20. péntek 19:49 -
Volt már példa egy két nehezen emészthető sztárszerelemre a közelmúltból. Mary Zsuzsi románca a kerek negyven évvel fiatalabb sráccal kicsapta a biztosítékot azoknál is, akik egyébként elég erősek gyomorban. Itt van azonban a minden eddigit felülmúló, a megismételhetetlen, maga az élet utánozhatatlan fricskája: Németh Lajos, kis országunk kedvenc időjósa és Hargitai Bea aktmodell között tombol a szerelem!

Vagyis valami olyasmi. Nevezzük szikrának. A héten leadott Hal a tortán című celebfőzőcske forgatása közben ugyanis a Szenyorita Szöszi szerepében tündöklő szépség egész egyszerűen szájon csókolta a TV2 időjósát! S ez még mind semmi: ahelyett, hogy ezután vállalták volna románcukat, mindenféle hülyeségekkel kezdtek kibújni a felelősség alól.

Például, hogy Hargitai Bea esetében egy csók teljesen hétköznapi: szájon csókolja barátait, rokonait, talán még a kutyáját is. S ha már ugye ott volt a korosodó meteorológus, hát lekapta őt is. Nincs is ebben semmi különös, nem?

Bizony nem. Kapaszkodjanak meg: Hargitai Beácska szerint ugyanis ez a fajta csók pont ugyanolyan, mintha a picurkát idősebb celebtársa homlokára adta volna. Csak nyilván Németh Lajos jobban élvezte ezt a variációt.

Ezzel pedig még mindig nincs vége! Egy másuk adás alkalmával ugyanis Hargitai Bea már nem is akarta titkolni kopasz barátjához fűződő szenvedélyes kapcsolatát és rámászott az időjósra. Játék volt, vagy egy elfojtott vágy előtörése? Mindenesetre kedvenc szöszink szó szerint meglovagolta a cseppet sem védekező Lajosunkat: a hátára ült, miközben… azért reméljük, hogy Lajos nem nyerített…

Itt tart most a hihetetlen szerelem, bár van arra egy tippünk, valami még ki fog derülni kettejük izzó kapcsolatáról. Csak nehogy a végén megérkezzen valami csúnya anticiklon a szerelmespár feje fölé…
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását