2024. május 20. - Bernát, Felícia

Brutális! Összeverték az énekesnőt

Előfordulhat, hogy Rihannát ábrázolja az a csütörtök éjszaka a TMZ magazin weboldalára felkerült fénykép, amelyen egy komoly zúzódásokkal, karcolásokkal és duzzanatokkal borított arcú nő látható.
2009. február 20. péntek 16:31 -
A legfrissebb sztárpletykákat felvonultató internetes oldalra csütörtök éjszaka tették fel a képet, amely a honlap működtetői szerint a Chris Brown által bántalmazott Rihannát ábrázolja. A kép valódiságát látszik igazolni az is, hogy egy korábban az AP hírügynökség által készített fotón ugyanaz a római számokat ábrázoló tetoválás van az énekesnő bal vállán, amely a most nyilvánosságra került fotón is látszik. (Ugyanakkor a TMZ már használt olyan manipulált képet, amely sötét monoklikkal ábrázolta az énekesnőt.)

A TMZ nem közölte, hogyan jutott a fénykép birtokába, sem azt, hogy ki, illetve mikor készítette azt. A fotón a nő mindkét szemöldöke felett ütésnyomok láthatóak és arcának többi részét is sérülések borítják. Rihanna családjának egy közeli ismerőse szerint a képen látható nő bizonyos sérülései megegyeznek a fiatal énekesnő arcán látható ütésnyomokkal. Alig pár órával a fénykép megjelenését követően, a Los Angeles-i rendőrség belső nyomozásba kezdett, és a nyilvánossághoz fordult segítségért a fotót kiszivárogtató személy kézre kerítése érdekében. A hatóságok szerint ugyanis a közeli fénykép "olyannak tűnik, mint amelyet" valaki az ügy hatósági kivizsgálása során készített, és amelynek nyilvánosságra kerülése a helytelen rendőri magatartás következménye.

A kép valódiságával kapcsolatban a helyi hatóságok illetékese, Jason Lee később csak annyit mondott, hogy a rendőrség nem közölt fényképeket a Chris Brown által bántalmazott nőről, és nem is fog közszemlére adni semmit a bizonyítékok közül. A kerület jogi képviselője szerint pedig minden bizonyíték továbbra is a nyomozók birtokában van.

Az ügyészség további információkat kért a rendőrségtől a 19 éves Chris Brown elleni vizsgálathoz. Ha a gyanú igaznak bizonyul, akkor a fiatal énekest párkapcsolati erőszak vádjával állítják bíróség elé. A fénykép megjelenésével kapcsolatban sem Rihannától, sem Chris Browntól, sem hozzátartozóiktól nem érkezett kommentár. "Nincs rá szó, amellyel kifejezhetném, mennyire rosszul és elkeseredve érzem magam a történtek miatt" -mondta még korábban Brown egy vasárnapi nyilatkozatában.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását