2024. május 10. - Ármin, Pálma

Tom Cruise ágyba bújt az egyházfővel

Újabb sötét titkokra derült fény Tom Cruise életéről. Egyházi videókra szexelt, még mindig férfiakkal bújik ágyba, és lehet, hogy nem is ő az apja Suri Cruisenak.
2009. február 20. péntek 16:59 -
Amikor azt hittük, hogy Tom Cruise nem okozhat már nekünk meglepetést, akkor azt kell, hogy mondjam, hogy de igen, még okozhat, sőt, nem is akármilyet.

Tom Cruise és a szcientológia kéz a kézben andalognak, mint egy ifjú szerelmespár a tavaszi napsütésben. Kapcsolatuk idilli, de a közönség számára már kevésbé.

A vasárnapi Los Angeles Times-ben Andrew Morton egy leleplező riportot közölt le az idejét múlt sztárról és szektájáról.

Lerántották a sötét leplet

A Szcientológiai Egyház állítólag már fennállása óta kapcsolatban áll a hollywoodi sztárokkal, de még egyhez sem sikerült olyan közel kerülniük, mint a mi Tomunkhoz. Azóta ő lett a szcientológia két lábon járó kabalaállatkája, ami igazából egyik félnek sem tesz jót, és ezt rajtuk kívül már mindenki észrevette.

A szcientológia birodalom az 500 hetkáros Gilman Hot Springs birtokon található a napos Kaliforniában. Nem meglepő, hogy leginkább egy luxus negyedhez lehetne hasonlítani ezt a birtokot. Több millió dolláros ingatlanok, és stúdiók foglalnak itt helyet.

Tom Cruise az egyház második fejének számít, csak David Miscavige áll fölötte, aki maga az egyházvezető. Cruise különleges elbánásban részesül, ennek oka, hogy források szerint Miscavige évek óta fülig szerelmes a színészbe. Állítólag odáig fajult ez az egyoldalú szerelem, hogy az egyházvezető még plasztikáztatta is magát, hogy jobban hasonlítson bálványára.

Jogosan merül fel az olvasóban, hogy itt nem csak egy viszonzatlan szerelemről lehet szó. Andrew Morton szerint, a két férfi még ágyát is megosztja egymással. Miscavige szerelme, Tom Cruise minden lépését figyeli, még telefonját is lehallgatja, bár a többi szcientológusét is.

Tom, a félisten

Cruise olyan a többi szcientológusnak, mint egy kis isten, ha megjelenik közöttük, mindenkinek őt kell szolgálnia. Nem meglepő, de külön tanácsadója, szakácsa van, szennyesét is külön mossák, és miatta még társadalmi munkára is kényszerítik a többi hívőt.

Előfordult, hogy a hívőknek egész este a földet kellett túrniuk a szakadó esőben, mert vadvirágokat ültettek. Tom kérte meg rá őket, mert másnap Nicole Kidmannel látogatta meg a birtokot. A történetnek itt még nincs vége, a hős szerelmes Miscavige-nek nem tetszett a kompozíció, ezért másnap az egészet újra kellett ültetniük.

Arra is volt már példa, hogy a lőteret kellett felújítaniuk, mert a drága, és egyetlen Tomnak a koronglövészethez támadt kedve.

Cruise felé is vannak elvárások, évente milliókat kell adományoznia az egyháznak, de cserébe úgy él, mint egy félisten, csak Miscavige parancsainak kell engedelmeskednie.

Állítólag az egyházvezető szabta meg, hogy milyen pózban szexeljen feleségével, Katie Holmesszal, és az egyház pornó videóit is gyakran kell nézegetniük, de Miscavige még a nászútjukon is ott volt.

Andrew Morton, a cikk írója szerint Suri Cruise fogantatásához még az egyházalapító, L. Ron Hubbard lefagyasztott spermáját is felhasználták. Akkor már csak az a kérdés, hogy tényleg Tom Cruise az apja annak a tündéri gyermeknek?
Forrás: Bors / HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását