2024. május 17. - Paszkál

A 20 legdögösebb színésznő az Oscaron

A 81. Oscar–díjátadón idén is kitettek magukért a színésznők, mi összeszedtük a húsz legcsinosabbat. Olyan nevek szerepelnek a listán, mint Angelina Jolie, Reese Witherspoon, Sarah Jessica Parker, vagy Heidi Klum.
2009. február 23. hétfő 14:01 -
A vörös szőnyegen sosem arról faggatják a színészeket, színésznőket, hogy kiket tartanak a díjak várományosainak, vagy a saját esélyeikről mit gondolnak, mit remélnek. Ezek a kérdések már-már tabu témának számítanak, ilyenkor a ruha, a megjelenés, és az egyéb pletykák kerülnek a középpontba.

Most összeszedjük azt a húsz hölgyeményt, akik a leginkább kiemelkedtek a celebtömegből, de ez nem csak a pozitív megjelenésekre vonatkozik.

20. Idén, a HírExtra rangsora szerint az utolsó helyet Halle Berry foglalja el, egy nem túl jól sikerült darabbal. Leginkább egy a "magamra csavartam a függönyt” típusú ruhának tűnik ez a Marchesa kreáció.

19. Őt követi Kate Winslet, a legjobb női főszereplő díj nyertese, ő egy ezüstös, aszimmetrikus estélyiben vette át az arany szobrocskát. Elegáns volt, de különösebben mély hatást nem gyakorolt az emberekre, több színész sokkal kreatívabb volt a ruha választás terén, és csinosabbak is. Katenek ez most nem jött össze.

18. A dögös Jessica Biel egy fehér Prada ruhát húzott erre az estére, amit egy fekete, szintén Prada retiküllel és Louis Vuitton ékszerekkel spékelt meg.

17. Nicole Kidman, mint egy fehér hattyú, úgy suhant be a vörös szőnyegre, nálunk a 17. helyig. L’Wren Scott ruhájában, és antik fülbevalókkal a Edith Webber-től káprázatosan nézett ki, de ez nem volt elég ennél jobb helyezésre.

16. Penelope Cruz egy esküvői ruhához hasonló estélyiben ment el a díjátadóra, ő is jelölve volt a legjobb női főszereplő díjra, és meg is nyerte azt. A ruha nem volt túl jó választás, mert esküvői ruha érzetét kelti az emberekben, de kétségkívül gyönyörű volt.

15. Beyonce az Oscar-gálán is kitett magáért, hiszen különleges ruhájával nem kis érdeklődésre tett szert. A House of Deron ruhája fekete, arany mintázatú, ami finoman illeszkedik az énekesnő arany barna bőréhez. Kerek melleit, és formás csípőjét erősen kihangsúlyozta - Beyonce többször is nyilatkozta: büszke kerekded idomaira. Hogy tökéletes legyen az összhatás, az egészet megspékelte egy platina és arany Lorraine Schwartz levélmintás gyűrűvel.

14. Marisa Tomei a legjobb női főszereplő díjért versenyzett, talán ezért is döntött emellett a fehér Versace ruha mellett, ami állítólag a díjátadó napján, reggel érkezett meg a színésznőhöz. Az antik ékszerek nagyon divatosak, ő is egy 1941-es gyémánt és zafír karkötőt, egy 1960-as évekbeli gyémántgyűrűt, és egy 1973-as lápis és gyémánt fülbevalót viselt.

13. A legcukibb ruhát egyértelműen Natalie Portman tudhatja magáénak. Egy romantikus, halvány lila estélyiben jelent meg, és hozzá illő gyémántokat viselt. Tizenharmadik hely ide, vagy oda akkor is ő volt a legaranyosabb.

12. Taraji P. Hensont is az év női mellékszereplő díjáért jelölték, ő játszotta Brad Pitt édesanyját a Benjamin Button különös élete című filmben. A fehér ruha nagyon divatos volt, ő egy elefántcsontszínű, Roberto Cavalli uszályos ruhában pompázott.

11. Angelina Jolie most csak a 11. helyig jutott, bár kétségtelen, hogy gyönyörű volt ebben az egyszerű fekete, pánt nélküli, mély dekoltázzsal rendelkező Elie Saab ruhakölteményben. Hozzá illő, és egyben méregdrága 65 karátos Columbian smaragd gyűrűt, és egy 115 karátos, szintén smaragd, Lorraine Schwartz fülbevalót viselt.

És most következzen a legszebb tíz gálaszereplő, a HírExtra szerint.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását