2024. május 3. - Tímea, Irma

Ennél már nincs lejjebb - hányni kell Joshi Bharattól!

Késhegyre menő küzdelem a nézettségért, egymás földbe tiprása – Joshi Bharat és Mónika harca a délutáni showműsorok nézőiért már elérte a kritikán aluli szintet. Hányunk tőle.
2009. február 23. hétfő 10:59 -
A történet nem egyszerű, annál gyomorforgatóbb: a TV2 és Joshi Bharat úgy döntött: felrúgva minden etikai normát ott próbálnak betenni a másik csatorna nagy konkurensének, mindenki Mónikájának, ahol annak a legjobban fáj: a magánéleténél!

Tudni illik Mónika, az RTL Klub nagyasszonya mostanság szakított egyetlen szívszerelmével, a Four Fathers zenekar frontemberével, Mukli Gyulával. Ilyen van, előfordul. Két karrierista ember kapcsolata zátonyra fut, nincs tovább – csámcsogott is eleget a sztorin a bulvársajtó. Felhajtás ez is: Mónika az éppen aktuális nézettségi adatokban egy picit el is lépett Joshi Bharattól – lépnie kellett valamit a TV2-nek.

Na, de így? Joshiék ugyanis azonnal becserkészték Mónika volt pasiját, hogy ugyan meséljen már egy kicsit a konkurens csatorna műsorvezetőjéhez főződő kapcsolatáról. Mukli találkozott is Bharattal egy belvárosi kávézóban – a hoppon maradt szerelmes úgy tudta, mindössze egy „megbeszélésre” hívták oda…

- Gyula teljes őszinteséggel beszélt a magánéleti gondjairól – mondta el a Blikknek Joshi Bharat. – Láthatóan megviselte a szakítás, de ez ebben a helyzetben természetes. Bizony nehéz időszak áll előtte, hiszen öt év után az élete egy csapásra megváltozik – tette hozzá a TV2 ügyeletes botránycsinálója.

S hogy miket osztott meg volt kapcsolatáról Joshival Mukli? Többek között például arról is beszélt, hogy már a kapcsolatuk elején szembetűnő volt, hogy két teljesen más beállítottságú ember került össze, ám azt hitte, hogy ez majd idővel megváltozik. Gyula azt is elmesélte, hogy tiszta a lelkiismerete, hiszen mindent megtett azért, hogy megmentse a kapcsolatot, de ez nem sikerült.

Mukli Gyula azonban úgy érzi, csúnyán átverték.

- Egy előzetes beszélgetésről volt szó, ám amikor találkoztunk, meglepődve láttam, hogy ott van egy stáb és forognak a kamerák – mondta el szintén a Blikknek Mónika volt szerelme. – Eredetileg azt mondták, hogy a zenéről akarnak beszélgetni, szó sem volt a Mónikával való szakításomról. Egyértelmű volt, hogy be akartak húzni a csőbe, fel akartak használni egy háborúban fegyverként. Pénzt is kínáltak nekem, százezres nagyságrendről volt szó. Letiltottam mindennemű megjelenést, hivatalos értesítést küldtem az ügyvédemmel – mondta felháborodottan Mukli.

De ki lepődik meg, ha azt mondjuk: a TV2 természetesen cáfol? Senki. Magyar Rita, a TV2 szóvivője elmondta, hogy Mukli Gyula felnőtt ember, s tisztában volt vele, milyen műsor felvételére hívják.

- Az elmúlt napok a szakításról szóltak, s mivel Joshi Bharat magánéletbeli gondokkal foglalkozik, nem gondolhatta, hogy zenéről fogunk beszélgetni. Napokig gondolkodott, mielőtt rábólintott a felkérésre, s ő maga kért honoráriumot. Szerződést írt alá, még gondolkodtunk, leadjuk-e a műsort – mondta a Blikknek Magyar Rita, a csatorna illetékese.

Engedelmükkel nem is fűznénk hozzá semmi velőset a sztorihoz. Nem is lehet. Csak szép csendben kitöröljük a két nagy kereskedelmi csatornát, a TV2-t és z RTL Klubot a tévé programjai közül.

Sőt a legjobb, ha kidobjuk az egész tévét az ablakon. Ami ugyanis manapság megy a kereskedelmi tévékben alkotás címszó alatt, az nagyobb szégyen, mint ami a magyar Parlamentben van.

Ez pedig nem kis bravúr...
Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását