2024. május 2. - Zsigmond

Parris Hilton izgul: a sztárpár ismét babát vár

A sztárpár megint babát vár, Nicole Richie, és Joel Maddennek ez lesz a második gyermekük. Barátaik elküldték nekik jókívánságaikat, amikből Paris Hilton sem maradhatott ki.
2009. február 24. kedd 17:59 - Kővári Adrienn
A népszerű, minek is nevezzem, celeb, botrányhősnő, ex-anorexiás, party cica, Paris Hilton barátnője ismét terhes. Nehéz érdemben nyilatkozni Nicole Richieről (27), bár mióta tavaly megszületett első gyermeke, a tündéri Harlow, azóta sokkal visszafogottabb életet él.

Már több, mint egy éve, hogy barátnőjével, Parisszel szinte egyszerre csaptak le a Good Charlotte zenekar híres ikreire, Joel és Benji Maddenre. Azóta Paris már réges-régen szakított Benjivel, aki azóta Katy Perryvel szűrte össze a levet még Valentin-nap környékén.

Többen is híresztelték, hogy Paris még mindig szerelmes a férfiba, de a kisasszony sosem arról volt híres, hogy visszatér a levetett, kidobott szeretőihez.

A kismama

Nicole Richie és Joel Madden (29) tehát ismét babát várnak, számszerint a másodikat. Első gyermekük, Harlow Winter Kate Madden tavaly, 2008. január 11-én látta meg a napvilágot.

A gyermek születése előtt Nicole nem éppen rendes kislányként vonult be a celeb történelembe. Végig bulizta fél életét, ha nem az egészet a botrányos, és egyben legjobb barátnőjével Paris Hiltonnal. Valóságshowban is szerepelt, ami Simple Life címen futott., egyik évada még nálunk is látható volt.

Meghízott, majd szörnyen lefogyott, sok férfi ágyában is megfordult, míg nem kikötött Joel Maddennél. Lehet, hogy ezt a kapcsolatot sem gondolta komolyabban, mint a többit, de a baba közbeszólt.

Ekkor kezdett jó útra térni a hírhedt Nicole. Összeköltözött Joellel, majd kislányuk, Harlow is megszületett, azóta olyan, mintha kicserélték volna.

- Teljesen megváltozott az életem. – nyilatkozta vidáman Nicole Richie.

A zenekar honlapján Joel, a banda frontembere felrakott egy rövid kis üzenetet, melyben megosztotta az örömhírt a rajongóikkal.

- Nagyon örülök, hogy mindenkinek elmondhatom, Harlownak kis testvére lesz. Isten tényleg megáldotta a családomat, remélem ti is olyan boldogok vagytok, mint én. – hangzott az énekes üzenete, melynek "Ez jobb, mint megnyerni az Oscart" címet adta.

Az apuka nagyon boldog, hogy egy új csemetével fog bővülni a kis családja.

Paris is gratulált

Barátaik teljesen izgatottak lettek, amikor meghallották, hogy a pár második gyermekét várja.

- Annyira izgatott vagyok Nicole miatt – közölte teljes extázisban Paris Hilton. Anyukája sem maradhatott ki a gratulálók köréből, biztos benne, hogy Maddenéknek most fia fog születni, mert őt még sosem csapták be a megérzései.

Zachary Levi színész korábban együtt dolgozott Nicole Richivel, elmondása szerint a kismama egy dögös csajszi.

Azért még hozzátette saját jókívánságait is, amiket a párnak küldött – Hiszem, hogy képesek lesznek felnevelni a gyermekeiket, és egyéniséget faragni belőlük, hogy majd utat mutathassanak a következő generációnak.

Angie Harmon színész - aki már háromszoros anyuka - csak annyit mondott, Nicolenak a második babát sokkal könnyebb lesz kihordania, mint az elsőt.

- Már tudja, hogy mit kell tennie, hiszen egyszer már végigcsinálta.

Ehhez hasonló kedves, bár nem túl okos szavakkal köszöntötték a fiatal sztárpár születendő gyermekét.  Nicole-ék őszre várják a babát, reméljük még addig is együtt lesznek.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását