2024. május 3. - Tímea, Irma

Botrány! Mary Zsuzsi már azt sem tudja, hány gyereke van!

Ez már mindennek a teteje! Vagy az alja? Mary Zsuzsi annyira öreg lenne, hogy már arra sem emlékszik, hogy hány gyereket szült?
2009. február 25. szerda 12:59 - HírExtra
Van annak azért valami diszkrét bája, hogy az átlagmagyar mostanában nem azon filózik, hogy feloszlatják-e a Parlamentet, esetleg hogy van-e cigánybűnözés és ha van mit kezdjünk vele, hanem hogy Mary Zsuzsinak hat gyereke van-e vagy csak öt. Merthogy kérem szépen ezt a nagy kérdést még maga az érintett, a 61 éves énekesnő sem tudja pontosan.

Ez már tényleg az alja. Nem is az a baj, hogy Mary Zsuzsi nap mint nap kivillantja igazán mibőségi protkóját széles mosolyra húzott szájában – örül, mert negyven évvel fiatalabb pasija miatt most igazán zabálja őt a bulvármédia. Nem is az, hogy az emberek kilecvenkilenc százalékának fogalma sincs arról, hogy ki ez a Mary Zsuzsi, vagyis inkább hogy miért érdekes Mary Zsuzsi. Most pedig itt van ez az újabb ügy, amit szintén a gáncsoskodó, gonosz volt férj, a 81 éves Klapka György böfögött el.

A Hal a tortán holnap képernyőre kerülő részének forgatásán szólta el magát az idősödő üzletember: Mary Zsuzsi kortalansága volt a téma az asztalnál, amikor Klapka megjegyezte, hogy volt felesége milyen jól tartja magát, annak ellenére hogy öt gyereket is szült – nem hatot, amennyit emlegetni szokott.

Egy gyerek plusz vagy mínusz nem mindegy?

Nem bizony. Klapka szerint tőle négy, Dobos Attilától pedig egy utódja van a korosodó énekesnőnek. Pont ezért biztos benne, hogy volt felesége hazudik, csak azért, mert a hat gyerek jobban hangzik.

- Már mindent elmondtam, amit akartam Mary Zsuzsiról, nem kívánok még jobban belefolyni a zűrös ügyeibe – mondta felháborodottan a Borsnak Klapka. – Az elmúlt tíz évben folyamatosan félrevezette a médiát, mindenki döntse el maga, hogy mikor mond igazat, mikor nem. Annyi biztos, hogy Zsuzsi akkor is hazudik, amikor kinyitja a száját. Részemről az egész ügy lezárva – tette még hozzá dühösen a 81 éves volt férj.

A Bors ráadásul lapzártáig nem tudta utolérni a művésznőt, így a válasz még várat magára.

Mi azonban rájöttünk, hogy a megoldás sokkal egyszerűbb, mint sokan gondolnák: Mary Zsuzsi egész egyszerűen beleszámolta gyerekei sorába újdonsült szerelmét is, a 21 éves srácot. Vagy – ez a kellemetlenebb verzió – 61 éves korára kissé megbuggyant az énekesnő. Nem lenne meglepő. Pedig összességében nem is olyan bonyolult ötig elszámolni.

Az már érdekesebb matematikai művelet lenne, ha Mary Zsuzsi kalandokkal teli 61 évének szeretőit próbálná összeszámolni…
Forrás: HírExtra / Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását