2024. április 19. - Emma

A sztárpáros most külön válik

Freida Pinto, és Dev Patel a Getto milliomos sztárjai nem tétlenkednek. Mindketten megkapták legújabb filmszerepeiket, egyikük egyenesen Woody Allennel forgathat majd.
2009. február 26. csütörtök 09:59 - Kővári Adrienn
Vasárnap este, a 81. Oscar-díjátadó óta két ifjú, feltörekvő sztár nevétől hangos fél Amerika. Nem másokról, mint Freida Pintoról, és Dev Patelről, a Getto milliomos fiatal szereplőiről van szó.

Bár aranyszobrot egyikük sem vihetett haza, de a Danny Boyle által rendezett film, amiben az india gyermek sereg szerepelt, nyolc díjat is bezsebelt, ezzel kiérdemelte az idei legsikeresebb film címet. Így, a sok-sok díjjal együtt a fiatalok státusza is megnőtt, nem véletlen, hogy most a fél világ kíváncsi rájuk.

A két indiai fiatal különlegességnek számít a színészek között, még maguk sem hiszik el, hogy valójában Hollywoodban vannak, és olyan nagy nevekkel említik őket egy lapon,  akikről még álmodni sem mertek. Indiában lassan szobrot is állítanak a két fiatalnak, a család és a rokonok már nagyon várják őket haza.

De nem csak ők ketten forognak az érdeklődés középpontjában, hanem az a sok indiai kisgyermek is, akikkel Danny Boyle együtt vette át a díjakat. Az apróságoknak első dolguk volt, hogy ellátogassanak Disney Landbe.

Az indiai nagy összeborulásra még várni kell, ugyanis újabb filmszerepek kacsingatnak a messziről jött fiatalokra. Freida már csatlakozott is egy olyan szereplőgárdához, amiben többek között Naomi Watts, Josh Brolin és Anthoy Hopkins is jelen van. Woody Allen új filmjéről lenne szó, ami még annyira friss, hogy címmel sem rendelkezik.

Devnek is megvan már a következő felkérése. A Hatodik érzék rendezője, M. Night Shyamalan következő filmje, a The Last Airbender című filmben kapott lehetőséget, hogy újra a mozi vásznon tündökölhessen. A film, a Nickelodeon egyik népszerű sorozatán alapszik, aminek elsősorban gyermekek a rajongói. A forgatás márciusban kezdődne.

Amikor a jótündér közbe szól

A sztárpár, akik csak a Getto milliomosban alakítottak ténylegesen is egy párt – bár ki tudja, hogy mik fognak még kiderülni – érzik, hogy valami teljesen új vette kezdetét. Mindentéren egy áldásnak érzik azt a csodát, ami jelenleg velük történik, úgy hiszik, hogy ez egy új élet kezdetét jelenti.Amihez kétség sem férhet, hiszen szinte a semmiből kerültek a rivaldafénybe.

-Olyan ez, mint egy álom. De remélem, hogy nem kell egyszer csak felébrednem belőle, és rájönni, hogy semmi sem volt valóság. –nyilatkozta áhítattal a hangjában Patel, a pár férfi tagja.

Az biztos, hogy ez nem álom, de hogy meddig fog tartani az már csak rajtuk múlik. A hírtelen támadt ismertséget, és sikereket kiérdemelték, már csak tudniuk kell megtartani.
Erre minden esélyük megvan, hiszen komoly filmszerepekkel keresték meg őket, és valljuk be.

Mit hozhat a jövő?

A 24 éves Freida Pinto eredetileg modell volt, majd indiai színésznő lett belőle, de első filmszerepét a Getto milliomosban hozta el. A szépséges hölgynek minden esélye megvan arra, hogy amerikában is befuthasson. Következő filmszerepét már megkapta, nem is akárkitől jött a felkérés, egyenesen Woody Allentől. A forgatások elvileg júniusban kezdődnek.

Ha sikerül megragadniuk a lehetőségeket, akkor még sokra vihetik. Bár, az tény, hogy Freidanak erre sokkal nagyobb esélye van, hiszen mégis csak egy csinos, fiatal nőről van szó, aki sok mindenkinek felkelti az érdeklődését.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását