2024. május 16. - Mózes, Botond

Szörnyű! Utcára kerülnek a Barátok közt sztárjai

Újabb színészeknek kell elhagyniuk a Barátok közt gárdáját! Ma este láthatjuk utoljára Tildát és Eriket a népszerű sorozatban. Mihez kezdenek ezután? Talán az utcára kerülnek?
2009. február 26. csütörtök 11:59 - HírExtra
Ilyen ez a szappanopera-szakma: néha kirúgják az embert. Ma láthatjuk utoljára ugyanis Szabó Erikát és Réti Barnabást a Barátok közt című sorozatban. Tilda és Erik ugyanis elköltöznek a Mátyás király térről – a színészek menesztésének azonban sokkal prózaibb oka van.

Persze nem egyszerű feldolgozni, hogy az ember egyszercsak a biztos anyagi jólétet jelentő sorozatszínészkedés után munkanélküli lesz az ember. Barátok közt lakónak lenni ugyanis egész jól jövedelmező foglalkozás – főleg ismerve a magyar színészek általános anyagi helyzetét.

- Nehéz volt az utolsó forgatási nap – mondta el Tilda, azaz Szabó Erika, aki Erdélyi Tímea után vette át a cukorbeteg kislány szerepét. – Itt nőttem fel, számos élmény és szoros barátságok kötnek ide. Az elmúlt egy évben a dabasi rádiónál dolgoztam háttérmunkatársként. Megtanultam vágni, szerkeszteni. Most pedig szerkesztő-műsorvezetőként dolgozom, és idén államvizsgázom – mesélte a színésznő a Blikknek.

Ezek szerint Erika még úgy ahogy jól jár a sorozatbéli költözése után, hiszen a Blikk információi szerint 100 ezer forintot keres a rádiónál. Azaz nem fog éhen halni. De mi lesz sorozatbéli párjával, Réti Barnabással?

- A színészet bizonytalan hivatás, ezt, azt hiszem, nem kell taglalnom – mondta szintén a Blikknek a színész. – A Barátok közt után újra fel kell építenem a karrieremet. Folyamatosan járok meghallgatásokra, és nem esem kétségbe – tette hozzá a hoppon maradt Réti.

Sajnáljuk őket? Vagy ne? Annyi biztos, hogy nincsenek a problémáikkal egyedül. A nemrég kirúgott Maranecz Fruzsina (Emma) például azon görcsöl manapság, hogy valahogy összeszedje az albérletére a pénzt…
Forrás: HírExtra / Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását