2024. április 27. - Zita

Házasodna a nyuszilány

A Playboy villa ex-lakói körül sem állt meg az élet. Míg Holly szakított barátjával, addig Kendraék az esküvőt tervezik.
2009. február 27. péntek 19:19 - Kővári Adrienn
A nyuszi lányok élete sosem áll meg. A Playboy villa szerves részét képezték még egy éve, azóta ott hagyták Hugh Hefnert, és elkezdték élni végre a saját életüket.

A három lányból, Kendra, Holly, és Bridget ma már önálló kis média személyiség, celeb lett. Utóbbiról mondjuk, nem sokat tudunk, ő szinte teljesen eltűnt a süllyesztőben. Míg a másik két lány leginkább hódításaikról ismertek.

Nem kell semmi rosszra sem gondolni, nem élnek kicsapongó életet a volt nyuszi lányok, bár ez talán sokaknak meglepő. Viszont most már boldog párkapcsolatban sem virulnak, legalábbis nem mindegyikük.



A nagy szakítás

A napokban vallotta be Holly, hogy szakított barátjával, az illuzionista Criss Angellel. Arra hivatkoztak, hogy túl messze laktak egymástól, és mivel mindkettejük karrierje máshova húzta őket, nem tudtak száz százalékosan a másikra figyelni.

Mindezek ellenére nagyon jó barátok maradnak, de ezt a kötelező közhelyes mondatot mindenhol el kell sütni. A 41 éves Chrissel még októberben kezdett el randizgatni a nyuszi lány, azóta folyamatosan kéz a kézben jártak, és mindenhol együtt jelentek meg.

Biztos, hogy sokkal többről van itt szó, s nem csak egyszerű távolsági gondokról. Könnyen megeshet, Hollyt ismerve, hogy teljesen rámászott szegény barátjára, aki szeretett volna friss levegőhöz jutni.

Annyira görcsösen ragaszkodik a férfiakhoz, hogy ezzel teljesen eltaszítja őket maga mellől. Viszont nem hiába, hogy ennyire erőlködik, mert a 29 éves szőkeség kezdi magát öregnek érezni, ezért szeretne mihamarabb teherbe esni.

Virágba borul minden

Volt barátnője, a szintén, ex-nyuszi Kendra, aki a show nagyszájú szőkéjét játszotta, már sokkal szerencsésebb. Egy jó ideje együtt van párjával, és boldogabbak, mint valaha. Állandó téma náluk a gyermekvállalás, és a családalapítás.

Vőlegénye Hank Baskett, a Philadelphia Eagles játékosa szintén nagyon szeretne gyermeket a szőke lánytól. Annyira komolyak a szándékaik, hogy már a gyerekek nevét is kitalálták.

Az esküvőt júniusra tervezik a Playboy villában. Kendra, aki még csak 23 éves, már alig várja, hogy végre felvehesse szerelme nevét.

-Ez esküvő lesz, és nem egy medencés party. –nyilatkozta a boldog mennyasszony. Ez csak, azért hangzik kicsit furcsán a lány szájából, mert a hölgy imádja a bulikat, de úgy tűnik, most tényleg szerelmes.

-Nagyon gyorsan elrepült ez az öt év, amit a Playboy villában eltöltöttem. Az emberek félreértettek, azt hitték, hogy egy őrült party cica vagyok, aki teljesen elszállt. Pedig nem, csak abban az időszakban szerettem volna jól érezni magam. –vallott őszintén Kendra.

Mi tagadás, a szerelem tényleg jót tett neki.

Szemtől szembe

Hollyt, és Kendrát szokás riválisokként tekinteni, de akárhogy is nézzük, azok. Kendra sosem jött ki olyan jól a villalakó lányokkal, mint amennyire kellett volna, s ők sem kedvelték, kiközösítették a vadóc szőkét.

Sokakban felmerült a gondolat, hogy Holly most még féltékenyebb lehet a nagymellű Kendrára, hiszen az ő párkapcsolata nem, hogy nem fuccsolt be, hanem egyenesen virágzik. Eljegyzés, esküvői tervek, és még gyereket is szeretnének. Kendra mindent megkaphatna 23 évesen, amiről a lassan 30 éves Holly még mindig csak álmodik.

Mindezek ellenére Kendra sok sikert kíván egykori lakótársának, hogy végre ő is rátaláljon az igaz szerelemre.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását