2024. május 17. - Paszkál

Ki akar becsajozni Bódi Sylvivel?

Férfiak tízezrei álmodoznak Magyarország egyik legszebb nőjéről, mégis kevesen mernek hozzá odamenni, vagy mert túl keveset, vagy mert éppen túl sokat gondolnak Bódi Sylviről.
2009. március 1. vasárnap 08:07 - HírExtra
Férfiak tízezrei álmodoznak Magyarország egyik legszebb nőjéről, mégis kevesen mernek hozzá odamenni, vagy mert túl keveset, vagy mert éppen túl sokat gondolnak Bódi Sylviről.A legtöbben csak a csillogást és a felhajtást látják körülötte. A szépsége, határozottsága és a saját egzisztenciája viszont azt mondja, sokakat elriaszt. Pedig közel két éve a szinglik táborát erősíti. Saját bevallása szerint férfibarát politikát folytat.

Bár Sylvi nyilvánosan minden formában, minden ruhadarabjától megszabadult már, sőt, nyaralásait, születésnapját, fogyókúráját, szépségápolását, édesanyját, fürdőruháit, de még ejtőernyős ugrását sem rejti véka alá.

Arról azonban kevesen tudnak, hogy a méhnyak rák elleni kampány egyik elkötelezettje, ugyanis évekkel ezelőtt nála is rákot diagnosztizáltak. Sylvi végignézte saját operációját.

A kedd esti Fókuszban erről is őszintén mesélt, és azt is elárulta, csupán egy tévhit, hogy hozzá csak milliárdosok közeledhetnek.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását