2024. május 12. - Pongrác

Britney Spears túlságosan terhelt

Britney Spears legújabb visszatérésére készül, mindent erre a koncertturnéra tett fel, ami március 3-án fog kezdődni.
2009. március 3. kedd 07:49 - Kővári Adrienn
Holnap, azaz március 3-án indul Britney Spears legújabb turnéjára, s ez akkora méreteket fog ölteni, amire már 2004 óta nem volt példa. Sokan izgulva várják, egyes barátok aggódnak, de a kritikusok szerint a botrányos énekes kezd régi önmagához visszatérni, amikor még zenei sikereiről volt ismert.

A különleges kosztümök csomagolva vannak, és a csúcstechnológia is úton van már. Szinte minden készen áll arra, hogy Britney a színpadra állhasson, s kiénekelhesse magából a felhalmozódott stresszt, amit az évek alatt felszedett.

Hisz nincs mit tagadni, szerepelt már a címlapokon rossz anyaként, alkoholista, lecsúszott énekesként. A bugyi nélküli képe is bejárta az egész világot, és azt is mindenki látta, mikor lenyírta a saját haját. A felsorolást még lehetne folytatni.



A pop lecsúszott hercegnője


1999 óta ismerjük a nevét, akkor még csak 17 éves volt, de hipp-hopp világsztár kerekedett belőle, őt tartotta mindenki a Pop Hercegnőjének. Az aranyos szűz kislány akkoriban valami olyan csinált, amire azóta sem sokan voltak képesek, talán senki sem. Ezt persze köszönheti egy jó marketingfogásnak is. Lényegtelen, befutott.

A problémák akkor ütötték fel fejüket, amikor szakított élete szerelmével, Justin Timberlakekel. A négy évig tartó románc 2002-ben ért véget. Onnantól nem volt megállás: leszbikus csókok következtek, és egy rövid las vegasi házasság is színesítette az énekesnő életét.

2004-ben eljegyezte magát Kevin Federlinenal. Akkor volt utolsó turnéja is. Mikor összeházasodott táncosával, Britney bejelentette egy ideig visszavonul, hogy családot alapítson. A házaspár boldogan élt, két gyermekük is született Preston, és Jayden.

A boldogság kitartott egy ideig, pontosabban 2006-ig. Akkor ugyanis beadta Britney a válókeresetét, összeférhetetlenségre hivatkozva. A két gyermek nála maradt. 2007-ben egy szanatóriumot is megjárt a lecsúszott énekesnő, de elmondása szerint sikeresen kigyógyult alkoholizmusából és mániákus depressziójából is.

Botrányai ezután sem csitultak el, sőt még gyermekei felügyeleti jogát is elvesztette. Zenei visszatérése sem úgy sikerült, ahogyan szerette volna, de úgy tűnik, hogy nem adta fel.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását