2024. május 3. - Tímea, Irma

Exkluzív! A szépségkirálynő kitálalt!

A napokban felmerült egy hír, mely arról számolt be, hogy a szépségkirálynő, Dammak Jázmin hisztérikus rohamot kapott, és elrohant egy fotózásról. A HírExtra ennek járt most utána.
2009. március 4. szerda 15:59 - Kővári Adrienn
Dammak Jázmin, másik két szép hölgy, Freire Szilvia és Polgár Krisztina társaságában felkérést kapott, hogy az egyik legnagyobb budai kaszinóban jelenlétükkel aranyozzák be az estét, és mint sztárok tegyék tiszteletüket - a férfiak nagy-nagy örömére.

Sikerült utolérnünk Jázmint, aki készségesen, sőt örömmel válaszolt a HírExtra kérdéseire.

Hogyan is történt pontosan a kaszinói eset?

Kaptunk egy felkérést, hogy mint sztárok jelenjünk meg egy kaszinói estéjen. Ennek az volt a lényege, hogy ott legyünk, jól érezzük magunkat, a vendégekkel pókerezzünk, illetve, hogy lefotózzanak minket. Nem is fotózás volt, amiről én elrohantam, amit cserbenhagytam volna. Ez egy kaszinói est volt, amin végig ott maradtam.

De akkor mégis csak volt valami fotózás?

Igen, az illető fotós fel akart minket tenni az asztalra, de számomra nem volt teljesen érthető, hogy mit is szeretne. Siettünk, és nem is beszéltük meg pontosan, hogy mi legyen. Szóltam neki, hogy felfeküdni én semmiképp sem szeretnék és ennek az lett a vége, hogy csak a csajok szerepeltek ezen a képen. Több fotó is készült, amin csak egyikünk szerepelt, vagy csak ketten, ez is ilyenre sikeredett. Nem mentem el, nem volt szó semmiféle sértődésről, csak ezen a fotón nem voltam rajta.

Akkor szó sem volt ajtócsapkodásról?

Tényleg nem sértődtem meg, és én sem bántottam meg senkit sem, ez csak egy félreértés. Nem hagytam egy fotóst sem cserben, csak készült egy kép az egyik fotós által, amin én nem voltam rajta.

Esetleg volt ennek valamilyen oka, amiért nem szerettél volna szerepelni ezen a képen?

Nem volt különösebben oka. Kicsit fel lett fújva ez az egész történet. Senki nem bántott meg, és én sem bántottam meg senkit.

Mivel foglalatoskodsz mostanában?

A Királynőre készülünk, amit a Magyarország Szépe Kft. szervez, az RTL Klubbal karöltve. Még csak válogatjuk a csajokat, akik egyelőre az interneten jelentkeznek, nyilván szelektáljuk őket, hogy ki az, akit majd behívunk, bár még nincs kitűzve a személyes válogató időpontja. A castingon majd én is kiveszem részem rendesen a munkából, hiszen akkor ott leszek személyesen is, mint az előző királynő.

S milyen érzés, hogy át kell adnod a koronádat?

Kérdezik ezt többen is, de nem igazán vált ki belőlem különösebb érzéseket. Nem fog hiányozni, ez tulajdonképpen csak egy fémdarab, és inkább az a fontos, hogy mit jelképez. Tudtuk, hogy ezt csak egy évre kapjuk, így nem kötődöm magához a koronához különösebben.

Jázmin külön örült a HírExtra felkérésének, mert szerette volna tisztázni ezt a félreértést, amit egy aprócska fotó okozott.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását