2024. április 29. - Péter

Medveczky: Vége!

Ezt is megértük! Egymillió forintot hagy veszni Medveczky Ilona azzal, hogy nem esik neki az RTL Klubnak! Persze ilyen idős korban már érthető a döntése...
2009. március 4. szerda 12:52 - HírExtra
Pedig nem így ismerhettük meg a dívát. Miután ugyanis az idős táncos összeveszett az RTL Klubbal, a HírExtrának adott botrányos interjújában is kifejtette: utolsó lélegzetéig harcolni fog az őt megillető gázsiért. A Szombat esti láz zsűritagjaként ugyanis veszekedésbe keveredett a csatorna vezetésével – sokáig úgy nézett ki, hogy a perpatvar a bíróságon fog véget érni.

Medveczky az utolsó három adás gázsiját, azaz nagyjából egymillió forintot kért az RTL klubtól. Csakhogy a csatorna szerint a művésznő enyhén szólva is szerződést szegett, nem jár tehát neki a pénz!

Mostanra azonban kiderült, Medveczky Ilonának nem csak a kora, hanem a szája is nagy – máig nem tett semmilyen jogi lépést igaza bizonyításáért. Miért? Pénzre ugyanis szüksége lenne, hiszen nem egyszer hangoztatta már szegény, hogy olyan kevés a nyugdíja, hogy alig futja belőle villájának rezsijére is.

Szegény asszony…

Őszintén szólva most nem foglalkoztat ez az ügy – nyilatkozta a Blikknek a korosodó díva. – Még nem döntöttem el, mit teszek! De ezekben a napokban csak a születésnapommal foglalkozom, hiszen ma töltöm be a 68. életévemet (khm... higgyük csak el, hogy Medveczky Ilona 68 éves. Nem 88, nem 78, hanem 68!) - , és több barátom is meglepetéssel készül ebből az alkalomból. Szóval most az ünneplésnek, nem a pereskedésnek van itt az ideje – tett hozzá még a szülinapos táncosnő.

Mit is mondhatnánk erre? Boldog szülinapot és hosszú életet kívánunk…
Forrás: HírExtra / Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását