2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Hülyék vagyunk! Van aki azt hiszi, hogy a Barátok közt valóság

Szélhámosok gyűjtenek pénzt Berényi Miklós, a Barátok közt egyik karakterének gyógyítására. Van, aki ezt beveszi.
2009. március 5. csütörtök 16:59 - Pásztor Balázs
Addig rendben van, amíg Esmeralda szemműtétére, vagy Isaura felszabadítására gyűjtöttek a brazilok: jót röhögtünk rajta, de elképzelni nem tudtuk, hogy ilyen nálunk is megtörténhet. Pedig de. Látszólag nem csak Európától távol vannak realitásukat a televízió miatt teljesen elvesztett emberek, hanem nálunk Magyarországon is(mi is gyűjtöttünk Isaurának..). Sőt, ez talán arra is rávilágít, hogy a politika miért szól az anyázásról: mást a nép egy része úgyse értene meg.

A sorozatban ugyanis Berényi Miki tüdőrákkal küzd, és sokan aggódnak kedvenc gonoszuk testi egészségért (ezt úgy értelmezhetnénk, hogy izgulnak, vajon meghal-e, hisz szeretik a a karaktert - de mint olvasható, egyeseknél ez szó szerint értendő). Internetes csalók ugyanis hiszékeny rajongóktól próbálnak kicsikarni pénzt mintegy másfél hónapja Miki rehabilitációjára. A karaktert alakító Szőke Zoltán természetesen jól van, de nagyon meglepődött azon hogy vannak olyanok, akik ezt komolyan veszik. A producerek megtették a szükséges ellenlépéseket, de ez a magyar IQ-szinten aligha segít.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sosi53
2009. március 5. 18:34
Lehet hogy én vagyok a hülye, mert még nézem, pedig párszor kiakadtam, amiért fordulatokban nagyon gyenge.Vagy az is a cél hogy az adrenalint felnyomják? nem kellene, mert arról mások gondoskodnak.Elnyújtják mint kutya a pacalt.Az írók fordulatosabb írásból lehet hogy gyengén vannak eleresztve? Nyugodt kikapcsolódásra lenne szükség. De azért hogy gyűjtsek olyan hülye nem vagyok.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását