2024. május 7. - Gizella

Kovács Áront nem érdekli a közönség reakciója

Tizennyolc éves kora óta rocksztár szeretett volna lenni, álma most végre valóra is válhat. Reload nevű zenekarával az élre törnek.
2009. március 5. csütörtök 15:59 - HírExtra
Kovács Áron (38) a TV2 kedvelt műsorvezetője, akikért magyar nők százai rajonganak, végre rocksztár lehet. Már húsz éve erre várt, több tehetségkutatót is megnyert bandájával. Anno felkérést kapott a Fiesta, és a Back II Black együttestől is, de mindkettőt visszautasította, mert nem azt a zenét játssza egyik zenekar sem, amit ő szeretett volna. És Áron nem adja el a lelkét.

Most már csak egy karnyújtás választja el az álmától

Tizennyolc évesen úgy érezte, hogy a fél életét odaadná azért, hogy rock sztár lehessen. Akkoriban, és még most is, ez a gondolat szinte az összes fiú fejében megfordul. Idővel kinövik, kevesen vannak, akik tovább hajszolják ilyesfajta vágyálmaikat. Kovács Áron is ezt a tábort erősítette.

- Számos tehetségkutató versenyt megnyertünk a zenekarommal, ennek köszönhetően több kiadó is érdeklődött felőlünk – árulta el az egyik napilapnak Áron. Igen ám, de hogy semmi se menjen gördülékenyen, hozzátette még a lassan szexszimbólummá váló műsorvezető, hogy be is hívták őket egy kiadóhoz, de meglepetésükre technozenekarrá akarták avanzsálni a feltörekvő rock zenészeket.

- A kilencvenes években éppen a techno őrülete kezdődött el – tette hozzá fintorogva Áron. A stúdiót, mondanom se kell, azonnal elhagyták, de sajnos ezzel kedvük is távozott.

A további években mellőzte ezt a zenekaros dolgot. A Kifutó című műsor tapsoltatójaként dolgozott, ahol szerencséjére, jó kapcsolatokra sikerült szert tennie. Akkoriban kérték fel, hogy legyen a Fiesta, vagy a Back II Black együttes énekese, de mint ahogy fentebb is említettük, visszautasította.

- A saját zenémet akartam játszani. Ebben a témában mindig képtelen voltam a kompromisszumra. Nemrégiben felkeresett egy régi zenész barátom, hogy alapítsunk egy bandát. Sokat nem kellett gondolkodnom, nevünk Reload, azaz újratöltve lett.

Annyira komolyan gondolják most ezt a zenekarosdit, hogy stúdióba is vonultak, ahol ezerrel dolgoznak, pár hónap múlva a klipjük is el fog készülni.

- Hogy a közönség szeretni fogja-e a zenénket, az nem nagyon érdekel. – vallotta be őszintén Áron. Ha sikeresek akarnak lenni, nem árt, ha a közönség is megkedveli őket, de nem hinném, hogy ettől félnie kelljen. Népszerűségének köszönhetően, szinte csinálhatnak bármilyen zenét, biztos, hogy bőven akarnak majd rajongóik.

- Csak az számít, hogy olyan zenekarban játszhatok, amilyet annak idején megálmodtam. Kompromisszumok nélkül zenélünk.

He még valaki nem irigyelné eléggé, elárulnám, hogy Áron ezentúl az Áll az alku című műsorvezetőjeként is megcsillogtathatja tudását. Érdemes lesz odafigyelni felfelé ívelő karrierjére, hiszen bákinek pozitív példa lehet, hogy sosem adta fel álmát, így 38 évesen sikerült azt megvalósítania.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását