2024. április 29. - Péter

Perverzió vagy természetes? Így dugnak a sztárjaink!

Hihetetlen információkhoz jutott a HírExtra! Nem, nem az ország eladósodásáról van szó. Az semmi. Így dugnak a sztárjaink!
2009. március 5. csütörtök 12:59 - HírExtra
"Liptai Claudia és Till Attila provokatív kérdésekkel hozta kellemetlen helyzetbe a Mr. és Mrs. sztárpárshow szereplőit, a Várkonyi –Bochkor házaspárt, Nacsáékat, Kordáékat és Ganxstáékat" - így a Bors.

Már megy fel az adrenalin. Hú, most vajon mi jön?

"Amikor azt kérdezték tőlük, melyik volt a legextrémebb helyszín, ahol szeretkeztek, igencsak meglepő válaszokat kaptak" - írja az újság.

Tovább csigázzuk az érdeklődést.

"Várkonyi Andreáról és Bochkor Gáborról kiderült, hogy a nagyszájú fenegyerek konzervatív a testi szerelemben, a komolynak tűnő híradós sokkal vállalkozóbb kedvű, mint a párja."

A látszat csal. Bízd az ösztöneidre. Darwin.

"Andrea elmesélte, hogy neki belefér a házon kívüli szerelmeskedés is, Bochkor viszont úgy válaszolt, legfeljebb ágyon kívül tudja elképzelni a légyottot, házon kívül azonban nem. Korda György és Klárika is hálószobapárti, a pár hatalmas ágyában bújik legszívesebben össze. Nacsa Olivér barátnője, Zsuzsi elárulta, hogy a humorista pólóban, gatya nélkül alszik, mindig harcra készen."

Pedig ha négy óránál tovább áll fel, akkor állítólag azzal orvoshoz kell menni. Vagy orvoshoz járnak négyóránként, vagy ez az infó hülyeség.

"– Nem hozott zavarba ez a téma, mindenről lehet beszélni, persze az ízlésesség határain belül – mondta el lapunknak Nacsa Olivér.

– Nem vagyok gátlásos, és egyébként sem féltett titok, ki hogyan alszik éjszaka. Alul semmiben vagyok, ez kényelmi kérdés – nevetett a humorista. Ganxsta Zolee és felesége, Mónika is pironkodás nélkül mesélte el, hogy volt időszak, amikor szinte hármasban szexeltek a kutyájukkal: Diego ugyanis rájuk ugrott, amikor a lepedőt gyűrték."

A haladás szele! Immáron kutyával is.

"– Diegót már nagyon jó kutya, megneveltük: pontosan tudja, hogy hol a helye– mondta nevetve Mónika."

Mi meg gondolkodunk, hogy vajon a pózt is megtanították neki?
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását