2024. május 3. - Tímea, Irma

Rihanna nem normális: a pasija megverte, most összeházasodtak és együtt mennek a bíróságra

Végre bíróság elé állhatott Chris Brown, aki közel egy hónapja összeverte barátnőjét, a szépséges Rihannát. Azóta kibékültek, és források szerint össze is házasodtak.
2009. március 6. péntek 14:59 - Kővári Adrienn
A Rihanna botrány még mindig nem tud elcsendesedni. Lassan már egy hónapja történt azaz ominózus eset, amikor is február 8.-án, a Grammy-díjátadó estélyén a barátságos Chris Brown összeverte a szépséges énekesnő barátnőjét, Rihannát.

A napokban arról cikkeztek, hogy kibékült a sztárpáros, Sean "Diddy" Combs egyik tengerparti villájában, ahol együtt töltötték február utolsó hétvégéjét. Nagy titok övezte a kibékülést, sokkal többet még most sem lehet erről tudni. Felröppentek olyan hírek is, melyek szerint a sztárpár a hirtelen támadt kibéküléstől fellelkesülve, azonnal egybe is keltek, még ott a birtokon.

A Star magazin forrása mesélt az esküvőről, de konkrét tények, vagy képek nincsenek ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy hétfő reggel mindketten visszatértek Los Angelesbe, de külön gépekkel érkeztek.

A bűnös végre a bíróság előtt

Csütörtök délelőtt, egy hónap elteltével végre a bíróság elé állt az erőszakos Chris Brown. Nagyon elegánsan jelent meg saját tárgyalásán, de annál idegesebben, és komolyabban, hiszen mégis csak élete szerelmét verte össze. Állítólag minden feltett kérdésre illedelmesen válaszolt, egész konszolidált volt ahhoz képest, hogy a Los Angeles Körzeti Ügyvédi Iroda két pontban is vádolja Christ.

Egyrészt Rihanna bántalmazása miatt helyezték vád alá, másodszor pedig azért, hogy nem elég, hogy megverte a szegény énekesnőt, még életveszélyesen meg is fenyegette. Akár négytől nyolc évig terjedő börtönbüntetést is kaphatna ezért.

Rihanna nem jelent meg a bíróságon, de ügyvéde, Donald Etra ott volt, és képviselte őt. Kifelé jövet, Rihanna állapotáról érdeklődtek többen is. Az ügyvéd elmondása szerint jól van az énekesnő, és reméli, hogy az eljárás során meg fogják védeni az igazát. Rihanna azért nem jelent meg a bíróságon, mert nem érezte szükségesnek. –tette még hozzá Donald Etra, ügyvéd.

Hogy is történt pontosan a verekedős este?

A bántalmazásra február 8-án került sor egy vita során a Grammy-díjátadó előtt. A rendőrségi jelentés a helyszínről úgy szólt, hogy Chris Brown véresre verte barátnője arcát, ráadásul halálosan meg is fenyegette.

A rendőrségi jelentés szerint, a kiváltó ok, egy három oldalas SMS üzenet volt, amit egy nő küldött, és ezt Rihanna sikeresen el is olvasta, majd ezen összevitatkoztak. Állítólag Chris megpróbálta Rihannát kituszkolni a Lamborghini-ből, majd megfogta a lány fejét és elkezdte az autó ablakába verni azt. Hogy ennyi még ne legyen elég, szembefordította magával a lányt, és behúzott neki egyet az öklével.

Majd elhajtott az autóval, de közben továbbra is ütlegelte a szegény lány arcát, miközben fél kézzel a járművet kormányozta. Rihanna szája állítólag megtelt vérrel, és azzal fenyegette meg a lányt, hogy ha hazaérnek, akkor mindent ki fog verni belőle. Rihanna közben küldött egy SMS-t az asszisztensének, hogy úton vannak hazafelé, és szeretné, ha a rendőrség már várna rájuk. A rendőrségi jelentés szerint erre Chris csak annyit válaszolt: Ez volt a legostobább húzásod, ezért meg foglak ölni.

Annyira megverte szegény lányt, hogy eszméletét vesztette. A kezével igyekezett az ütéseket kivédeni, majd kirohant az autóból, és segítségért kiáltott. Így a közelben lakók kihívták a 911-et.

Ez történt akkor, azon a bizonyos estén. Az mindenképp pozitívnak számít, hogy anno Chris Brown feladta önmagát, de még így is börtönbe kerülhet, bár Rihanna is visszavonta a feljelentést.

Ha tényleg igazak a hírek, s kibékültek a fiatalok, akkor biztosan a lány sem szeretné, ha újdonsült szerelmét, vagy esetleg férjét leültetnék.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását