2024. május 4. - Mónika, Flórián

Felháborító! Molnár Anikónak kell a pénz, de dolgozni nem akar

Molnár Anikó botrányhősnő. Havas meg könyvet ír róla. Molnár Anikónak kell a pénz, de dolgozni nagyon büdös.
2009. március 9. hétfő 16:16 - HírExtra
Újabb botrányhősnőről írt könyvet Havas Henrik – akit úgy hívnak, hogy Molnár Anikó. Legalábbis ezt írja a Bors. Van pár ilyen név az országban (igaz, valószínűleg nem annyi, mint Kovács Jánosból) azonban aki igazán hűséges olvasója a bulvárirodalomnak, az pontosan tudja, hogy kire kell gondolni.

A tanár úr korábban Kelemen Anna vallomását jegyezte le – írja a bulvárújság, ami után mindenki Annácskája (pfff…) cirka 10 millióval lett gazdagabb. Hát nem? Sima ügy, a „Tanár úr” ért a fiatalok előtti példaképek megjelenítéséhez. Igazi értelmiségi pedagógus a Havas, nah.

A könyvvel várhatóan Molnár Anikó sem fog anyagilag rosszul járni, hiszen a bulvárirodalomban művelődött magyarság tudásszomja határtalan. A fiatal lányok előtt meg lebegjen csak a kép: a sok pénzhez az kell, hogy idiótát csináljon magából az ember a képernyő előtt, aztán majd jön a Havas. Esetleg ha valaki nem csinál bohócot magából, de bizonyítja, hogy a dugáson kívül semmire nem jó, akkor is jó lehet a sok pénzre. Ilyen igazságos ez a világ.

Molnár Anikó magánélete a nyilvánosság előtt zajlott, híres szerelmeiről és viharos szakításairól folyamatosan értesülhetett a közvélemény. A Bors szerint. Mecsoda dicsőség.

Úgy érzi azonban Molnár, hogy valódi arca rejtve maradt, s azt reméli, hogy Havas Henrik róla szóló könyve révén kiléphet a botrányhősnő skatulyájából.

Nah. Van egy tippünk. Nagyon egyszerű módja létezik az arculatváltásnak. El kell kezdeni tanulni. Kezdetnek megtanulni írni-olvasni, majd az érettségin át vezet az út a diplomáig (bár nem tudjuk, hogy Molnár Anikó e fejlődés mely szintjén áll). Azzal már el lehet helyezkedni egy normális munkahelyen, ahol az ember megbecsült, adófizető tagjává válik a társadalomnak.

”Olyan kép alakult ki rólam, ami nem fedi a valóságot, és úgy érzem, ez a könyv helyre fogja tenni a dolgokat” – mondja a lány. Helyeselünk.

A könyv valóban csodákra képes, kedves Anikó. Helyre tud tenni dolgokat. Dante, Boccaccio (magyarul is lehet a könyveiket olvasni), Márai, Ortega y Gasset, Herbert Marcuse – más-más stílus, de mind nagyon érdekes és elgondolkodtató. Könyvtárból is kölcsönözhetőek.

Nyíltan vállalom benne az életemet, az összes kapcsolatomat. Arról is szó lesz, hogy mennyire szerettem volna megtalálni az igazit, mégis mennyire „nem igazi” férfiakba sikerült belefutnom.  Nem véletlen, hogy harminchárom évesen egyedül vagyok - mondja. Borzasztóan sajnáljuk. Hogyhogy nem lelt az igazira? A BMW hiányzott vagy a bankkártya? Esetleg más?

M. Anikó óriási megtiszteltetésnek érzi, hogy Havas Henrik őt választotta új könyve témájául. Mi is annak érezzük. Kár, hogy Havas és Molnár eltévesztették a házszámot. Normális esetben ugyanis előbb az asztalra szokás letenni valamit ahhoz, hogy valakiről könyveket írjanak. Ilyen volt Deák, Széchenyi, Bethlen, de ha durvítani akarjuk a sort, akkor azt mondjuk, hogy Gyurcsány Ferenc.

Henrik neve garancia arra, hogy jó könyv születik – mondta a Borsnak bizakodóan. Nem titok, hogy Kelemen Anna közel tízmillió forintot kaszált azzal, hogy a riporter könyvet írt az életéről. Vajon Anikó – aki többször nyilatkozta, hogy egzisztenciája bizonytalan – erre is gondolt, amikor eldöntötte, hogy mindent elárul magáról Havasnak? Így a bulvárlap.

Tisztelt Olvasó! Ezek után ha egzisztenciális problémái vannak, nyugodtan forduljanak Havashoz. Majd ő ír mindenkiről egy könyvet és jólét lesz az országban.

”Nem leszek álszent. Úgy gondolom, ha az ember lehetőséget kap, hogy pénzt keressen, akkor azt elfogadja. Mindenki pénzből él. Én is” – így a bulvárlapban a csaj.

És van aki dolgozik is érte, kedves Anikó.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását