2024. május 6. - Ivett, Frida

Jakupcsek perre megy a képek miatt?!

Áll a bál. Jakupcsek Gabriella mélységesen felháborítónak tartja, hogy fél millió forintot kérnek a képekért.
2009. március 10. kedd 10:09 - HírExtra
Na, miután rengetegen gondolták azt, hogy zaftos pornóképek jönnek Jakupcsekről, itt az ideje kijózanodni. Mert nem. Jakupcsek babájának képeit árulják. Jegyezzük meg: nem minden arany, ami fénylik.

Az alábbiakat meg a Bors írja. Művelődjünk, kulturálódjunk.

Jakupcsek Gabriella három hónapos gyermekének fotóiból akart üzletet csinálni egy ismeretlen. A valószínűleg álnéven, Kataként bemutatkozó nő, egy citromail-es címről küldött levelet szerkesztőségünkbe, melyben ötszázezer forinttért próbálta áruba bocsátani a televíziós kislányáról, Emma Rózáról készült képeket. – Teljesen véletlenül birtokomba került Jakupcsek és babájának 2 db fényképe. Érdekli Önöket? Otthoni szép, jó minőségű képek – puhatolódzott az első email-ben Kata, majd amikor arról érdeklődtünk, mégis hogyan jutott a felvételekhez, azonnal üzletet szimatolt, és az eladási árat is meghatározta.

– Szívesen megmutatom mindkettőt, de szeretném tudni, hogy mennyit ér meg ez Önöknek. Pontosan tudom, hogy a példányszámuk az égbe menne tőle, ahogy az online is látogatottabb lenne. Az ára 500 ezer Ft, mivel két számba is felhasználható. Hogy ki hogyan jut információhoz vagy képekhez, azt mindenki megőrzi magának. Egy pendrive-on bármikor elviszem magukhoz, ha kedvező a válasz. Lapunk úgy tudja, hogy Jakupcsek Gabriella nemrégiben küldött néhány családi fotót a legszűkebb baráti körnek. Ezek után joggal feltételezhető, hogy onnan kerülhettek ki a felvételek, bár Gabriella elképzelhetetlennek tartja, hogy ez megtörténhetett.

– Nem hiszem, hogy igaz lenne, amit a levélíró állít. Kizártnak tartom, hogy rendelkezik a képekkel – kezdte Gabriella – Ha mégis, akkor felháborító, ha egy ember ilyesmivel próbálkozik. Mélyen tisztességtelen dolog ilyet tenni, és az is az lenne, ha valaki kapna az alkalmon, és megvásárolná a képeket. Nagyon súlyos jogi következményekkel kellene számolniuk! A lelkiismeretével pedig mindenki számoljon el magában – mondta a televíziós.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását