2024. április 27. - Zita

Jennifer Aniston már megint szakít?

A negyven éves színésznő hiába szerelmes, még sem hisz a sírig tartó kapcsolatban. Lehet, hogy közeleg egy újabb szakítás?
2009. március 10. kedd 14:59 - Kővári Adrienn
Gyermekként minden lány egy kívül, belül hibátlan férfiról álmodik, nagy esküvőről, és aranyos gyerekekről. Ahogy telnek az évek, és egyre több szakításon vagyunk túl, esetleg már egy válást is felírhatunk a listánkra, akkor az ember könnyen átértékelheti álmait, és életét.

Így tett Jennifer Aniston is, aki pár hónapja töltötte be a negyvenet. Többek között akkor Courteney Cox Arguettetel ünnepelt, akivel nemcsak a Jóbarátokban volt nagyon jó barátságban, hanem az életben is.

Meglepő, hogy már túl van a negyedik X-en is, hiszen sok évet letagadhatna korából, a mindig vidám színésznő. Most mégis őszintén vallott szerelmi életéről, és a szerelemről alkotott gondolatairól a UK Daily Mailnek.

Már nem vár a különleges szerelemre

A jelenben él a színésznő, és ezekben a napokban, években nagyon boldog, szerencsésnek érzi magát, és elégedett az életével is. Azt nyilatkozta a napilapnak, hogy ez az időszak a legtökéletesebb az életében, még sosem érezte magát ilyen jól se fizikailag, se lelkileg. Nagyon szerencsés nő vagyok. –tette hozzá Jennifer Aniston.

-Ki mondta, hogy minden kapcsolat örökké tart. Túl szép lenne már ebben hinni. –nyilatkozta, azaz Aniston, aki már egy éve randizik John Mayerrel. Szerintem minden kapcsolat egy önálló kicsi világ. –tette még hozzá.

Érdekes, hogy a zenész férfi még csak harmincegy éves, majdnem tíz évvel fiatalabb Jennifernél. Akusztikus rockot játszik, de az évek alatt egyre inkább áttért a blues zenére. Vajon ők meddig alkotnak még egy párt?

A színésznő volt már Brad Pitt felesége, Vince Vaughn kedvese, de mindkettő kapcsolatának szakítás lett a vége.

Ami a legfontosabb

Bevallotta az újságnak, hogy ennek ellenére ő egy örök romantikus. Nem is érti azokat az embereket, akik nem képesek romantikusan viselkedni, mert inkább a lazaságot választják. A kommunikációt tartja a legfontosabbnak egy kapcsolatban.

Az emberek gyakorta elfelejtik, hogy párjuk nem gondolatolvasó, és ezért sokszor felmérgelik magukat. Ez a feszültséggel teli állapot ahhoz vezet, hogy párjukat is felidegesítik, és ez mind csak annak köszönhető, hogy nem képesek beszélgetni a másikkal. Tehát Jennifer Aniston is azon a véleményen van, hogy a kapcsolat lelke a kommunikáció.

Nem lehet gyermeke?

Bevallása szerint szeretne anya lenni, de sosem tartotta magát annak a típusnak, aki egész életében a házasságra, és a gyermekáldásra várt.

-Én mindig csak sodródtam, hiszen az élet már csak ilyen. Nem hinném, hogy bárki is tudná, hogy mit tartogat számára a jövő.

Ilyen kijelentéseket, azért nem sok nő merne kimondani a nyilvánosság előtt, hiszen azért mindenki tudja, hogy egy negyven éves nőnek már nem sok ideje van, hogy gyermeket hozzon a világra, a biológiai óra ilyenkor már vészesen ketyeg.

Mikor elvált Brad Pittől napvilágot láttak olyan pletykák, melyek szerint azért hagyta el Jennifert a szexi színész, mert nem tudott teherbe esni. Ezek akármilyen alattomos feltételezések is, valami alapjuk lehet, hogy mégis csak van.

A szépséges színésznőnek a párkapcsolatok sosem úgy alakultak, ahogy kellett volna. A világ legjobb férfiét tudhatta magának, álampárnak tűntek, akik tényleg szeretik is egymást. Róluk mindenki azt hitte, hogy örökre együtt maradnak, elképzelhető, hogy azóta nem hisz Jennifer a sírig tartó szerelemben.

Jennifernek nincsen gyermeke, s valamilyen oknál fogva férje sincsen, sőt szinte menekülnek előle a férfiak. Míg vele ellentétben ex-férje, Brad Pitt már több gyermekes apuka.

Ezekből kiindulva, úgy tűnhet, hogy Jennifer Aniston kicsit megfásult az évek alatt, de elmondása szerint ez nem így van. A szerelem tesz engem igazán boldoggá –árulta el mosolyogva a színésznő a lapnak.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását