2024. április 27. - Zita

Az agresszív énekes lesz a gyerekek példaképe?

Szülők háborodtak fel, rajongók vették védelmükbe, Oprah is beszólt, de Diddy véd. Chris Brown mindenkit megmozgat.
2009. március 11. szerda 15:59 - Kővári Adrienn
Chris Brown híresebb, mint valaha. Amióta összeverekedett barátnőjével, Rihannával csak róla szólnak a külföldi celeb hírek. Most teszünk egy kis kitekintőt, hogy miket is írtak róla össze a tengerentúli lapok az elmúlt egy-két napban.

Arról már sokan hallottak, hogy február utolsó hetében kibékült a szerelmespár, aminek Rihanna családja nem igazán örült. Oprah Winfrey, a híres tévés műsorvezető sem hagyhatta szó nélkül a pár újraegyesülését.

Oprah megmondta


Azt nyilatkozta egyik műsorában, hogy ha a fiatalok barátja lenne, akkor azt tanácsolná nekik, hogy hagyjanak maguknak még időt, hiszen a saját egészségük mindennél fontosabb. Először a lelküket kéne begyógyítani, s gondolom ezt is inkább Rihannára értette.

Nyíltan kimondta Oprah, az igazi szerelem sosem fáj, annyi nőnek elmondta már műsorában, hogy ha egy férfi egyszer megüt, meg fogja tenni máskor is.

Csalódottságát csak egyféleképpen tudja kifejezni, egy egész estés epizódot csak Rihannára fog szánni Oprah a műsorában. Szeretné felhívni az emberek figyelmét a nőket ért erőszakra. Amerikában négy nő közül egyet bántalmaznak a statisztikák szerint.

Oprah úgy van vele, hogy nem szándékozik beleavatkozni a fiatalok dolgába, de attól a véleményét még elmondhatja. Attól tart, hogy az énekes páros rossz példát mutat a fiatal rajongóknak is. Túl hamar történt meg ez a kibékülés.

Az R&B énekes rossz példát mutat

Chris Brownt az egyik gyermekcsatorna, a Nickelodeon nevezte őt, a legjobb férfi énekes és a legjobb dal (Kiss Kiss) kategóriában. Még hónapokkal ezelőtt jelölték őt a gyerekek, s zenei munkásságát véleményezték, nem, pedig emberi tetteit.

Az a hír járja viszont, hogy az átadóra Chris Browm semmiképpen sem szeretne elmenni. A szervezők nem kívánják levenni őt a listáról, míg az aggódó szülök aláírásokat gyűjtöttek az interneten, hogy mindenképp vonják vissza Chris Brown jelölését, de még Rihannáét is. Szerintük rossz példát mutatnak a gyerekeknek. A PEOPLE internetes oldalán is, az olvasók 72 százaléka arra szavazott, hogy vissza kéne vonni az énekesek jelölését.

A díjátadó március 28-án lesz. Sok rajongó még ezek után is kiáll Chris mellett, arra hivatkozva, hogy mivel Rihanna is megbocsátott neki, így ők miért tennének máshogy.

Ki is küldte azt az smst?

Nem most történt meg először, hogy a tizenkilenc éves Chris Brownt hírbe hozták saját menedzserével, Tina Davis-szel. Ismerősök állítják, hogy kettejük között már évek óta szoros a kapcsolat, és, hogy gyakran nemcsak a munka miatt ügyködnek együtt. A TMZ.com úgy tudja, hogy aznap este, február 8-án Tina Davis írta azt a bizonyos smst, amin később kipattant Rihanna és Chris között a balhé.

A sms tartalma arról árulkodott, hogy azzal a nővel szexuális viszonyt ápolgatott a kicsi Chris. Legközelebb Április 6-án fog ismét a bíróság előtt állni az énekes.

A kerítő

Sean "Diddy" Combs is megszólalt végre, aki elmondása szerint nem ítélkezik. Fontos szerepet töltött be a fiatalok kibékülésében, hiszen ő volt az, aki megnyitotta villáját barátja, Chris előtt, menedéket nyújtva neki.

- Nem hiszem, hogy bárkinek is jó érzés lehet másokat megütni. – nyilatkozta nagyon bölcsen a hip-hop sztár az Ellen DeGeneres show-ban. Ez egy sötét időszak volt mindkettejük számára, és a legtöbb, amit tehettem, hogy támogattam őket. – tette még hozzá.

Sokan támadták emiatt, hogy ennyire belemászott Rihannáék ügyébe, többen sem értenek vele egyet. Nem mindenki szorgalmazta ezt a kibékülést.

- Ez az én házam, s annak adom kölcsön, akinek akarom. Ha egy barátom kér tőlem egy szívességet, akkor megteszem, hiszen ez hosszútávon egy nagyon pozitív dolog. Nem állt szándékomban ítélkezni ez ügyben, s még most sem akarom ezt megtenni. Én csak úgy viselkedtem, ahogy egy barátnak kell. – árulta még el Diddy.

A műsorvezetőnő megjegyezte, hogy nem szeretné, ha a nők ezután, azt hinnék, hogy a megbocsátás a legjobb megoldás egy ilyen esetben. Chris Brown megcsalta Rihannát, majd emiatt jól meg is verte őt, de ő mégis megbocsátott neki.

- Tudjuk, hogy a párkapcsolatok néha elég mocskosak tudnak lenni. Mégsem lehetünk benne biztosak, hogy pontosan mi zajlott le kettejük között. Felnőtt emberek, nekik kell megoldani a problémáikat, mi csak támogatni tudjuk őket. – zárta le Diddy a beszélgetést.

Közös album?

Felröppent az a hír is, hogy Chris Brown újra stúdióba vonult, de nem is akárkivel, hanem barátnőjével, Rihannával. Egy forrás szerint már dolgoznak is egy duetten, amit a producer, Polow Da Don jegyez. Olyan nagy nevekkel dolgozott már együtt, mint Will Smith, Ciara, vagy Usher.

Eredetileg csak egy dalról volt szó, amit Rihanna készített volna el a producerrel, de közbejött a verekedős ügy. Da Don jónak találta, hogyha Rihanna és Chriss, egy közös dalban ontanák ki magukból a fájdalmukat. Azért lássuk be, hogy ez nagyon jó marketing fogás is.

Az elmúlt napokban mindenféle hír felröppent róluk, főleg Chris Brownról. Tehetség, rajongok ide vagy oda, az biztos, hogy két élet is kevés lenne ahhoz, hogy lemossa magáról ezt a verekedős botrányt.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását