2024. április 28. - Valéria

A szexi szőke a Vasemberrel

Scarlett Johansson álarc mögé bújik, ugyanis ő fogja játszani a Vasember második részében a Black Widow névre hallgató orosz kémnőt.
2009. március 12. csütörtök 17:59 - Kővári Adrienn
Scarlett Johansson, a szőke színésznő újabb filmszerepben csillogtathatja meg tudását, belőle is szuperhős lesz, legalábbis melletük fog szerepelni. A legújabb Vasember filmben, számszerint a másodikban ő kapta meg a Fekete Özvegy szerepét.

A nagy hír Marcel Pariseau, Scarlett szóvivőjétől származik. Tegnap jelentették be a közönségnek.

A produkció 2010. májusára készülne el, amiben szintén Robert Downey Jr. fogja a főszerepet, azaz a Vasembert alakítani, de mellette szintén játszani fog még Gwyneth Paltrow, Samuel L. Jackson, és Don Cheadle.

Egy kis biográfia a fiatal színésznőről

1984-ben született New Yorkban, és már három éves kora óta színésznő szeretett volna lenni, ami még kicsit korainak mondható. Színészi pályafutását A suttogó című filmmel alapozta meg, az ekkor még csak 14 éves kislány. Innentől kezdve elárasztották őt a filmes felkérésekkel.

Olyan produkciókban szerepelt még, mint A férfi, aki ott sem volt, vagy az Amerikai rapszódia, melynek egyes jeleneteit Magyarországon forgatták. Azért, mert Gárdos Éva élettörténetét dolgozta fel a film, ezért hazánkba utaztak Évával együtt.

Szerepet kapott még a Mérges pókokban, és az Elveszett jelentésben is, amit Japánban forgattak. Ezért az alakításáért megkapta a legjobb színésznőnek járó BAFTA-díjat.

Golden Globa-ra is jelölték a Leány gyöngy fülbevalóval című filmért, amiben főszerepet alakít. Forgatott ő Woody Allennel is, többek között a Match Pointot.

Szerepelt még az Egy bébiszitter naplójában, A másik Boleyn lányban, vagy A tökéletes trükkben.

Igyekszik több lábon állni, mert 2008-ben még egy lemezt is kiadott Anywhere I Lay My Head címmel. Az Entertainment Weekly szerint ez lett 2008 legrosszabb albuma.

Ki is az a Fekete Özvegy?

Scarlett Johansson karaktere szintén egy Marvel képregénynek a főszereplője, és a Black Widow névre hallgat. Ő egy orosz kémnő, aki a harcművészetek mestere, és a fegyverek specialistája. Előszőr 1964-ben jelent meg nyomtatásban.



Egy kis Vasember kitekintő

Egy Marvel képregényről van szó, ami először 1963 márciusában látta meg a napvilágot, melynek főszereplője Tony Stark a multimilliárdos iparmágnás. Jövedelmező fegyvergyárat üzemeltet, amit még apja hagyott rá. Feltalálónak is nevezhetnénk, mert jártas a gépészetben, és technológiákban. Vagyonának és tehetségének köszönhetően alkotja meg a Vasember páncélzatokat, amelyek segítségével álarcos szuperhőssé válik.

Több animációs sorozatot is készítettek belőle, de a filmes jogokat először 1990-ben vette meg a Universal Pictures. Ebből nem lett semmi sem, a jogok pedig a 20th Century Fox, majd a New Line Cinema kezeibe vándoroltak, de ezekből sem született meg a nagy mű. Végül a jogokat 2006-ban Avi Arad, a Marvel Studios elnökének a kezébe vándoroltak, akkor jelentették be, hogy a filmet maga a Marvel fogja készíteni.

A világpremier 2008. április 30-án volt, a főszerepet Robert Downey Jr. játszotta. Annyira jól sikerült ez az alkotás, hogy a kritikusok, és a rajongók is egyaránt pozitív érdemben nyilatkoztak az adaptációról, ami nagy szó. Azóta Robert Downey Jr. maga lett Tony Stark.

A Vasembert trilógiának tervezik, a második része 2010-ben jutna el a mozikig. A forgatást még nem kezdték el, hiszen Robert Downey Jr. még csak a hetekben fejezte be a Sherlock Holmest.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását