2024. május 7. - Gizella

Döbbenet! Golyó által hallnak a sorozat sztárok!

Most pénteken a Jóban rosszban szereplői félhetnek, mert azt az adást nem mindenki fogja túlélni. Hogy kik fognak távozni? A HírExtra utánajárt.
2009. március 12. csütörtök 20:59 - HírExtra
A TV2 népszerű sorozatának készítői nem tudtak jobbat kitalálni, mint hogy golyó által szabadulnak meg a felesleges színészektől.

Az a történet röviden, hogy péntek tizenharmadikán terroristák fogják megtámadni a Csillagvirág Klinikát. A csatorna titkolózik, de a Velvet szerint így fogják végezni a sorozat szereplői, ami könnyen elképzelhető.

Elmondásuk szerint a TV2 csak-csak elszórt egy-két morzsát, hogy mi is fog történni valójában, de a pontos tényeket senki sem tudja.

Nem is olyan régen egy autóbaleset következtében írták ki a sorozatból Kerekes Viktóriát, azaz Ekler Laurát. Mészáros Kitty is távozott a sorozatból, de az ő karakterét nem szüntették meg, inkább lecserélték a lányt. Saját kérése volt, hogy írják ki a sorozatból, mivel szeretett volna szülei után Finnországba költözni.

Távozó szereplők?

A Velvet, internetes hírportál eljátszott a gondolattal, hogy kik lennének azok a szereplők, akik biztosan golyót kapnának, s így hullnának ki a sorozatból. Úgy döntöttek, hogy az olvasók véleményére bízzák a találgatásokat, ezt most mi is megosztjuk a HírExtra olvasóival.

Megemlítik Gregor Berndatettet, akinek eltartása túlságosan költséges a TV2 számára, hiszen annyira mégsem megy a szekér a középszerű szappanoperának. Többen eltennék láb alól Várdai Anikót, azaz a recepciós Rozit is. Sokak agyára megy már a mindenbe beleavatkozó, pletykás pultos lány, és inkább ajtót nyitnának neki, hogy egy véres, és halálos búcsú közepette, megválhassunk tőle.

A Velvet Haumann Petrát is szeretné holtan látni, ő játssza új főnővért. Kevés embernek nyerte el szimpátiáját a nem túl csinos színésznő, elképzelhető, hogy a pénteki napot ő sem fogja túlélni?

Damu Rolandot sem kímélték, úgy találták, hogy a börtönt is megjárt Várnagy Előd jobb lenne, ha végleg elmenni, mert már kezd nagyon csöpögőssé szétomlani a karaktere. A szépséges Novák Henriettának sem kegyelmeztek, aki Lindát alakítja a sorozatban, mindenki szeretőjét.

A HírExtra választása

Nem rossz a Velvet névsora, de hiányzik róla Nagyváradi Erzsébet, azaz Ekler Klári. Nagyot szólna az ő halála, hiszen előbb meghalt a húga, de mindképp érdekes lenne ez Pongrácz Péter szemszögéből is. Előbb elveszítette ex-feleségét, majd az új barátnőjét is.

Nemes Viola is mehet, az utóbbi időben amúgy is laposodik a karaktere, de a Bencsik testvéreket is szívesen látnánk a távozó szereplők listáján, amire Bánhidi Vivien, azaz Kalló Nikolett is felkerülhetne.

Hogy valójában kik fogják elhagyni a sorozatot? Lesz-e egyáltalán távozó? Az majd a pénteki Jóban rosszban epizódból kiderül.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását