2024. április 26. - Ervin

Szex, szex, szex!

Evés közben jön meg az étvágy – tartja a mondás. Ez még inkább igaz a szexre. Nem feltétlenül igaz az, hogy az intim együttléthez meg kell teremteni az ideális hangulatot.
2009. március 12. csütörtök 11:59 - HírExtra
Szexológusok azt javasolják, hogy a hosszabb kapcsolatban élő párok egy idő után merészkedjenek ki a kényelmi zónából és próbálják meg a spontán szeretkezést. Általános ugyanis, hogy az ideálisnak tűnő időszaknak csupán a 15 százalékában kívánja mindkét fél a szexet. Ha viszont egy hirtelen ötlettől vezérelve esnek egymásnak a felek, hamar megjön az étvágy.

Örök kérdés, hogy hetente hányszor szexeljen az ember. Erre sok nagyétkű azt mondja, minden nap, de legalább hetente 2-3-szor. Ez azonban a legkiegyensúlyozottabb, legszerelmesebb pároknál sem általános. A legfontosabb ugyanis, hogy mindkét fél elégedett legyen a szeretkezések gyakoriságával, sőt még inkább minőségével.

A szexuális együttlét csökkenése annak a jele, valami nincs rendben a párkapcsolatban. Ezért érdemes erről beszélgetést kezdeményezni – persze szigorúan a hálószobán kívül. Viszont lényeges dolog, hogy az egészséges szexuális élet nem csupán a szeretkezést jelenti. Ide tartozik egy ölelés a konyhában, egy simogatás a búcsúzás közben, egy csók az asztal mellett.

Hosszú ideig tartson-e a szex? Megint egy olyan kérdés, melyre nincs egyértelmű válasz. Hiszen egy nehéz, fárasztó nap után nem feltétlenül van kedve a pároknak egy hosszú és kimerító ágytornára. Ezért egy rövidebb alkalom, egy spontán gyors menet csak feldobja a napot, és vidám hangulatot kölcsönöz bármely helyzetben.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását