2024. április 29. - Péter

Megasztárok harca egymás ellen!

Egy újabb díjátadó. Tóth Gabi és Vera egymás ellen fog versenyezni, de nem érdekli őket, hogy melyikük győz a végén.
2009. március 13. péntek 19:59 - HírExtra
Újabb díjátadóra kerül sor a napokban, de most kis hazánkban. Az egyik híres divatmagazin már évek óta megrendezi a Women of the Year gálát, de Magyarországon erre először kerül sor. Öt kategóriában osztanak díjakat. Díjeső várható a legjobb énekesnő, modell, divattervező, sportolónő és a legjobban öltözött sztár körökben.

A férfiak is izgulhatnak, ugyanis különdíjasként megszavazzák az év legsármosabb pasiját. Érdekessége az lesz még az estének, hogy a legjobb énekesnő díjért egy testvérpár is fog versenyezni, nem más, mint Tóth Gabi és Tóth Vera.

- Minden jelölésnek nagyon örülök, mert ez egy visszaigazolás arról, hogy jó vagyok abban, amit csinálok, és érdemes folytatnom, és új célokat kitűznöm magam elé. Ez teljesen független attól, hogy nyerek-e vagy sem. Már az is öröm, hogy jelöltek, mert gondoltak rám. – nyilatkozta Tóth Vera a Csak csajokban.

Maróy Krisztina, a lap főszerkesztője szerint, a mai értékválságos világban nagyon fontosak ezek a díjak, mert felhívják a figyelmet a nők értékteremtő tevékenységére.

Azért az is biztos, hogy nemcsak erről szól ez a gála, hiszen a celebek felvonultatása mindig nagy visszhangot hoz magával, sok szem fog erre a díjátadóra szegeződni, amiről még majd hetek múlva is lehet beszélni.

Olyan sikeres nők vannak még a jelöltek listáján, mint Erős Antónia, Varga Ágota, Liptai Claudia, Görög Zita, Gallusz Niki, Bartók Eszter, Póth Diána, Péter Szabó Szilvia, Ördög Nóri, Kiss Ramóna, Lila, vagy Makány Márta.

A férfiak közül esélyes a különdíjra Sebestyén Balázs, Varga Dani, Király Viktor, Kucsera Gábor, Csányi Sándor, Talmácsi Gábor, Kolovratnik Krisztián, vagy Yonderboi. Ha nekünk kéne megválasztanunk a legsármosabb férfit, akkor Sebestyén Balázsra kezébe repülne a díj.
Forrás: Netbulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását