2024. április 26. - Ervin

Rózsaszínű a körmöm, de nem vagyok meleg!

Rózsaszínűre lakkozott körmökkel döbbentette meg az egyik divatos londoni éjszakai szórakozóhely közönségét Harry herceg, a brit trón harmadik számú várományosa.
2009. március 15. vasárnap 14:16 - HírExtra
A vasárnapi brit bulvársajtó fotókkal gazdagon illusztrált beszámolói szerint Harry bal kezének körmei pompáztak rózsaszínben, amikor a herceg - Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia - szombat hajnalban elhagyta a londoni éjszaka aranyifjai körében népszerű Raffles bárt.

A bohém nyugat-londoni Chelsea kerület mulatójának sokat látott vendégserege is "bizarrnak" minősítette a látványt.

A News of the World, a legnagyobb vasárnapi londoni tömeglap "Harriet hercegnő" főcím alatt számolt be az esetről, megjegyezve, hogy Harry - II. Erzsébet királynő unokája - nem is tett kísérletet szokatlan színben pompázó körmei elrejtésére.

A Mail on Sunday annak a véleményének adott hangot, hogy a herceg - a brit hadsereg hadnagya - minden bizonnyal lemossa a rózsaszín körömlakkot, mielőtt hétfőn visszatér laktanyájába.

Harry, aki a legpatinásabb brit tisztképző akadémián, Sandhurstben végzett, harci helikopterpilóta szeretne lenni, és kiképzése jelenleg folyik. Tavaly több hónapig az afganisztáni tűzvonalban is szolgált egységével.

Mindkét vasárnapi brit lap kiemeli, hogy a Raffles bárban ezúttal nem volt nyoma annak a szőke szépségnek, akivel Harry ugyanitt mulatott a múlt hétvégén. Utána együtt távoztak a Clarence House-ba, Károly trónörökös londoni rezidenciájára, ahol Harrynek is külön lakosztálya van.

A londoni bulvársajtó azonnal levonta a következtetést, hogy Harrynek - a 27 éves Astrid Harbord személyében - új barátnője van, alig néhány héttel azután, hogy a herceg szakított az előző szőke szépséggel, a dél-afrikai Chelsy Davyvel.

A szakítással ötévi románc ért véget, de a News of the World által vasárnap idézett bennfentesek szerint Harry és Chelsy továbbra rendszeresen találkozik, és jó barátságban vannak.

A Mail on Sunday forrásai szerint Harry és Astrid viszonya is csak baráti, és "semmi egyéb" nincs köztük.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását