2024. május 18. - Erik, Alexandra

Ganxstát élőben verte meg a felesége

A kamerák előtt húzott be egy jó nagyot Ganxstának a felesége, Móni, aki eddig még nem igen mutatkozott nyilvánosan.
2009. március 16. hétfő 13:59 - HírExtra
Ma este indul a TV2 új műsora, a MrÉsMrs – A sztár páros. A forgatások már hetekkel ezelőtt elkezdődtek, mindegyik adásban érdekes, és vicces feladatokat kell teljesíteniük a pároknak.

Féltve őrzött titkok derülnek majd ki a műsorból. Ganxsta és felesége mellett szerepelni fognak még a műsorban Kordáék, Nacsáék és Bochkorék is. Érdekes, hogy eddig a rapper feleségét még szinte sosem láthattuk a nyilvánosság előtt. Az emberek megtudhatják, hogy Móni nemcsak szép, hanem erős, és még humoros is.

A műsor egyik feladat az volt, hogy Ganxsta szemét bekötötték, majd feleségének, Móninak plusz még néhány embernek be kellett húznia neki egyet egy bokszkesztyűvel. Zolinak fel kellett ismernie, hogy melyik ütés származik a feleségétől.

- Könnyen rájöttem, hogy melyik maflást adta az asszony, mert az volt az egyetlen szabályos felütés. Volt egy másik is, aki nagyot ütött, utólag megtudtam, hogy egy bokszoló, de ő elbénázta, és a fejem helyett nyakon csapott. – magyarázta Ganxsta.

Kiderült, hogy felesége nem először húzott kesztyűt.

- Annak idején a Sztárboxban segítettem Zolinak a felkészülésben. Én ugyanis néhány évvel ezelőtt válogatott bokszoló voltam, így adtam neki egy-két technikai tanácsot, sőt együtt jártunk le ütögetni. Mindig belebeszéltem a gyakorlásokba, aminek edzője, Bunyós Pityu nem nagyon örült. – nevetett Móni, aki nagyon jól érezte magát a forgatáson.

- Fantasztikus csapat jött össze, és nagyon kellemesek voltak a feladatok, bármikor újra bevállalnám. Annak, pedig külön örülök, hogy megismertem Nacsa kedvesét, Zsuzsit. Olivér megbecsülheti, hogy ilyen jó fej csaj van mellette, és ha nem értékeli, akkor én fogom kiszögezni a falra. – tette még hozzá Móni viccesen.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását