2024. április 28. - Valéria

Joshi Bharat gyámoltalan és a szexről sokáig fogalma sem volt

A népszerű műsorvezetőnek most a szexualitásról alkotott véleményét ismerhetjük meg.
2009. március 18. szerda 11:59 - Hírextra
Joshi Bharat ezúttal nem kérdezett, hanem válaszolt. A TV2 show-műsorának vezetője ezúttal Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorában őszintén, kendőzetlenül vallott sok mindenről, többek között a szexualitásról is.

„Nálunk ez teljesen természetes, benne van a levegőben. Házasság előtt senki sem szeretkezik, de nem is akar, meg sem fordul ilyesmi a fejében” – mesélte Joshi.

Elmondása szerint tizenöt éves koráig fogalma sem volt arról, mi a szex, a szexualitás. Ez talán nem is meglepő ha figyelembe vesszük, hogy hazájában (Indiában) a házasság előtt nincsen nemi élet.

Joshi Bharat meglepően őszintén mesélt életéről, érzéseiről.

A műsorvezetőről kiderült az is, hogy félénk embernek tartja magát, aki egy buliban inkább csak ült és beszélgetett, de nem igazán táncolt. Joshi Bharat állítása szerint ezt a tulajdonságát a mai napig nem vetkőzte le.

A sokgyermekes családapa már tizennyolc éve él boldog házasságban. A felesége, Csilla gyermekét is sajátjának tekinti, így nem meglepő, hogy mélyen érintik azok a történetek, amelyek elhagyott gyermekekről, széthulló családokról szólnak.

Joshi Bharat annyira népszerű lett, hogy saját magánpraxisára már egyre kevesebb ideje jut, de ahogy mondta az embernek több lábon kell állnia, így nem tervezi üzlete bezárását.
Forrás: HírExtra/Napi Ász Online
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását