2024. május 3. - Tímea, Irma

Elképesztő! Hajdú Péter obszcén! Képpel!

Hajdú Péternek nincs mitől félnie, ha az APEH-hal áll szemben. De azért obszcén dolgokat mutogat. Képpel!
2009. március 20. péntek 09:00 - HírExtra
„Saját kollégájának köszönheti Hajdú Péter, hogy vizsgálat indult ellene – tudta meg a Bors televíziós berkekből. A producer tisztában van vele, hogy sikerei miatt sokan irigylik a szakmájában, de nem fél az APEH–től, tiszta lelkiismerettel áll a vizsgálat elé” - ezt írja a Bors című kultúrlap.

„További érdekes információk láttak napvilágot Hajdú Péter vagyonosodási vizsgálatával kapcsolatban. Lapunk tévés berkekből megtudta, hogy egyik kollégája hívta fel az adóhatóság figyelmét a népszerű producerre. Úgy tudjuk, a névtelen rosszakaró a Hal a tortán című műsor egyik stábtagja. Hajdú lapunktól értesült a hírről.”

„Elképzelni sem tudom a közvetlen kollégáimról, hogy ilyet tennének. Nem különösebben érdekel ez az egész ügy, a könyvelőm már foglalkozik a dologgal. Szerintem teljesen természetes, hogy az APEH vizsgálódik, ez a feladata ugyanis. Én is teszem a dolgom, és ők is – mondta Hajdú, akinek tiszta a lelkiismerete, ezért teljes nyugalommal néz a vizsgálat elé.”

Sőt, hozzáteszi az alábbiakat:

„Becsületes üzletember vagyok, nincs mitől félnem.”

Csak nem legális bodzaszedés? Na jó, csak vicceltünk.

„Ha bejelentés alapján vizsgálódnak utánam, azon sem vagyok igazán meglepve, hiszen aki sikeres, annak irigyei is vannak. Ezzel meg kell tanulni együtt élni. Hajdú szerint csakúgy, mint Amerikában, azért indítanak hírességek ellen vizsgálatot, hogy serkentsék az emberek adózási kedvét” – biztos a kollega, aki hápét bemószerolta csak a kormánynak akart jót, hogy többen adózzanak. Hihető is.

„Egy amerikai kutatás szerint, ha híres ember ellen indít vagyonosodási vizsgálatot a pénzügyi ellenőrzési hivatal, akkor majd’ tíz százalékkal megugrik az átlagemberek adózási kedve. Megijednek ugyanis, amikor azt látják, hogy a sztárok sem mindenhatók, utánuk is nyugodtan lehet kutakodni.” – szóval itt van a kutya elásva! Ugyanis az amerikai mondást úgy is fordíthatnánk, hogy ha híres ember ellen indít vizsgálatot az adóhatóság, akkor 10 százalékkal megugrik az ezt kitálaló kultúrlapok példányszáma.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását