2024. április 29. - Péter

Budapesten lesz a melegolimpia

Kelet-Európából először a magyarok rendezhetik meg az Eurogames elnevezésű szabadidősport rendezvényt 2012-ben Budapesten.
2009. március 23. hétfő 07:44 - HírExtra
Az 1992 óta már 12 alkalommal levezényelt esemény a számítások szerint 150-160 millió forintba kerül majd. – A nemzetközi szövetség is hozzájárul a költségek egyharmadával – mondta László Gábor, reprezentációs elnök. – A Magyar Turizmus Zrt.-vel közösen elkészített kalkuláció alapján azonban arra számítunk, hogy a sportesemény hárommilliárd forintos bevételt hoz majd a fővárosnak.

A korábbi tapasztalatok alapján akár 3000 nevezőre is számítani lehet, akik 70 euró befizetése fejében indulhatnak a 12 sportág (tollaslabda, futás, úszás, röplabda, labdarúgás, kosárlabda, kézilabda, kerékpár, gyalogtúra, birkózás, sakk, tánc) valamelyikében.

Steiner Kristóf televíziós műsorvezető, az egyetlen hazai celeb aki büszkén vállalja a másságát, nem örül a melegolimpiának. – Én Morgan Freemannel értek egyet, aki szerint baromság a Fekete Történelmi Hónap, hiszen Fehér Történelmi Hónap sincs – mondta Steiner. – Melegolimpia?! Miért, van hetero olimpia? Nincs.

Olimpia van, ahol helye van melegeknek, heteroknak, feketéknek, fehéreknek, romáknak, zsidóknak, ha tehetségesek annyira, hogy eljutnak odáig. Boldogabb lennék, ha a klasszikus olimpián induló sportolók között lennének többen, akik vállalják a homoszexualitásukat, megmutatva ezzel, hogy egy meleg is éppen úgy él, dolgozik, küzd az álmaiért, mint bárki más.
Forrás: borsonline
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását