2024. május 2. - Zsigmond

Kiszel Tünde helyett Donatella mondja ki a boldogító igent

Bármily furcsa is lehet egyeseknek, de élnek köztünk olyanok, akik Kiszel Tündét szeretnék feleségül venni.
2009. március 26. csütörtök 10:59 - HírExtra
Kiszel Tünde hevesen megdobogtatja a férfiak szívét – legalábbis Kiszel Tünde szerint. A szebb napokat is megélt okosan szőke hölgyet kérők hada rajongja körbe. Gyakran megkérik Tünde kezét – állítja Tünde.

A Bors felderítette azt is, hogy Tünci bizony nem adja be könnyen valaha karcsúnak képzelt derekát. Mindig az ösztöneire hallgat, mikor betoppan a homályos szemű kérő.

„Jól érzem magam a bőrömben, szeretem a szabadságot, így egyelőre senkinek nem mondok igent” – mondja. Hogy ez áldás vagy átok a hihetően nagy létszámú kérőnek, nem tudjuk, Tünci mindenestre várja a csodát.

A csoda legutóbb egy - Tünde elmondása szerint rendkívül jómódú - ügyvéd képében kopogtatott az ország legeszesebb műsorvezetőcskéjénél. Ám a kopogtatás csukott ajtókról pattant le. Mindenki tündéje ugyanis nem érezte a bizsergést, és a levegő sem telt meg kicsi szikrácskákkal.

Tünde azt is elkotyogta, ha újra férjhez menne, akkor már nem csak az ő pici szívét, de a lányát is meg kell hódítania. Amíg Donatellácska nem mondja ki a boldogító igent, addig ő sem.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását