2024. április 20. - Tivadar

Figyelem lányok! A nőiesség lesz a divat!

A tavaszi-nyári ruhakollekciók a kiegészítőknek kedveznek. Különösen az övek hódítanak majd.
2009. március 31. kedd 13:59 - HírExtra
A színes nagyméretű ékszerek és bármilyen vastagságú övek lesznek az idei tavasz és nyár legkedveltebb divatkellékei. A z övek nemcsak a ruhán, nadrágon vagy szoknyán a derék magasságában jöhetnek szóba, de csinos felsőrészeken is hordhatóak lesznek.

A Bors által megkérdezett szakértők szerint a trendi kollekciók mindegyikén nagy hangsúlyt kapnak majd a különféle vastagságú övek. A leglezserebb farmerszerkótól kezdve akár az estélyi ruháig minden féle alkalomhoz illenek ezek a kiegészítők.

Makány Márta, divattervező a Borsnak elmondta tavasztól alap kiegészítőként funkcionálnak majd az övek. Nemcsak szépségük és változatosságuk miatt, de azért is mert formás derekat is csinálnak. Akár a vastag, mell alatti darabok szóba kerülhetnek, de jönnek majd a gumis, fodros csodák is.

A színek a tavaszt idézik majd: piros, sárga, királykék, de előkerülhetnek az arany- és ezüstövek is. Anyaguk lurex, bőr, műbőr, vagy a viselt ruha anyaga lehet.

Az övek divatjának a férfiak is joggal örülhetnek. Az öv ugyanis kihangsúlyozza a derekat, és újra a nőies nők jöhetnek divatba, ők lesznek a tavasz és nyár ideáljai.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását