2024. április 30. - Katalin, Kitti

Hoppá! Gombos Edina kiteregette szextitkait

Gombos Edina és férje Alberto Costafreda nyíltan beszéltek szexuális életükről a TV2 legújabb sztárpár showjában. Kiderült, hogy nem a prűd fajtából valóak: nyitottak minden újdonságra.
2009. március 31. kedd 10:50 - HírExtra
Az Aktív korábbi műsorvezetője eddig nem arról volt híres, hogy bepillantást engedett a magánéletébe. Mint elmondta a műsor felvételeire készülve előre sejtették, hogy sok szexuális témájú kérdést fognak kapni, de ez nem zavarta őket, mert a normális élet részének tartják a szerelmes pásztorórákat. Alberto, Edina férje is nyitott a dologra, hiszen kubai származású, ahol szintén nincsenek tabuk, így ő is szívesen beszél az ilyen sikamlós témákról.

Edina elmondta azt is, hogy ő szokott inkább meztelenkedni, gyakran járkál ruha nélkül a lakásban, férje és a szomszédok nagy örömére, hiszen földszinti lakásban élnek.

Nyitott családként viselkednek, nem zárkóznak el az újdonságoktól, nem ragaszkodnak az ágyhoz és a párnákhoz, ott esnek egymásnak ahol épp rájuk jön a hancúrozhatnék, előnyben részesítik a pelekázóágy kínálta kényelmet..

Forrás: Blikk/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását