2024. május 6. - Ivett, Frida

Johnny Depp verte a szexi szupermodellt, Kate Mosst

Kate Moss nagyon fiatalon keresett nagy sok pénzt, és ez egész életére rányomta bélyegét: 15 évesen drog és alkoholfüggő lett, és túlzott szexuális étvágya hozta össze Johnny Deppel is.
2009. március 31. kedd 18:59 - Pásztor Balázs
Kate Moss karrierje álomként kezdődött, és rémálomként folytatódott. 14 éves korában fedezték fel véletlenül egy reptéren, és 15 volt, mikor befutott sztár, az eddigi modellek ellenpéldája, és egyben dúsgazdag lett. Azonban a többi modell felnőttségével és egészséges életvitelével ellentétben, Kate már 15 évesen alkohol és drogfüggő lett, hatalmas szexuális étvággyal.

Eme éhség hozta össze húszévesen a hasonló mentalitású Johnny Deppel is. Első találkozásukkor egymásba estek, ám bűnös életvitelükkel nem hagytak fel, hanem még inkább kiterjesztették azt egymásra. Kate sose volt józan, hatalmas alkoholos drogpartykat csaptak, néha orgiákkal megfűszerezve azt. Az egyik kicsit sem józan estén történt, hogy együttlét közben Depp annyira megverte Kate-et, hogy az elájult. De a Modell pár hét alatt kiheverte kedvese tettét és néhány évre újra együtt voltak. Csak Billy Zane kedvéért hagyta ott a színészt.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását