2024. április 29. - Péter

Terhes a Csillag születik sztárja? Itt a teljes igazság!

A Csillag születik sztárja állítólag terhes. Pedig lehet, hogy nem is. Mi az igazság? Kovácsovics Fruzsina mindent elmondott!
2009. április 1. szerda 07:53 - HírExtra
A Cool TV egyik műsorába, a Live-ba volt hivatalos a Csillag születik egykori sztárja, aki állítólag énekesnő. Na, meg persze terhes. Kovácsovics Fruzsi azonban elmondta, hogy az egész sztori egy buta kis történeten alapszik. Egy rendezvényen ugyanis neki és szerelmének megjósolták, hogy egy éven belül büszke szülőkké válnak.

– Tudjuk jól, hogyan működik a bulvár – mesélte a stúdióban a műsorvezetőnek Kovácsovics. – Ezt is kiszínezték, csak úgy, mint mindent. Végül az lett belőle, hogy terhes vagyok, de ez természetesen nem igaz – tette hozzá az elképesztően soványka Fruzsina.

Nem ismeri Kovácsovics Fruzsinát? Vagy épp ellenkezőleg: nem tud betelni a hangjával és a látványával? Akkor tekintse meg az alábbi videót!

A történet háttere: Fruzsi és Ben nem tervezik a gyermekáldást, hiszen még a házasság sem került szóba sőt, egy esetleges eljegyzés sem várható a közeljövőben.

A fiatal pár ugyanis nem híve az elkapkodott dolgoknak és kifejezetten utálják a hirtelen, felelőtlen döntéseket. Úgy vélik, mindennek eljön az ideje, de egyelőre túl fiatalok ahhoz, hogy komoly családalapításra adják a fejüket.

Hanem végül azért kibújt a szög a zsákból! Kiderült, hogy még a végén jól is jött az énekesnő karrierjének a pletyka. Fruzsi ugyanis már gőzerővel dolgozik új nagylemezének dalain. Ezúttal azonban hagy magának időt a szerzemények írására. Saját érzései alapján fog hozzá a dalszerzésnek, így már most rengeteg félkész darab van a tarsolyában, tervei szerint pedig a nyárra várható a korong megjelenése, de pontos dátumot nem akar kitűzni.

– Egyedül a nyár biztos, de hogy melyik része, az képlékeny – mesélt a nem is olyan távoli jövőről az énekesnő. – Nem akarom elkapkodni a munkálatokat. Csak nyugodt körülmények között lehet jó lemezt csinálni – vonta le végül a konklúziót a vaságyastól is csak negyven kilót nyomó egykori Csillag születik-szereplő.

Hm, mit is lehet mindehhez hozzátenni? Nem mindegy, hogy Csillag születik, vagy gyerek születik…
Forrás: HírExtra/Cool TV
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását