2024. március 29. - Auguszta

Az FBI nyomoz az illegális letöltések miatt

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) is nyomoz az X-man Origins: Wolverine című új film egy majdnem befejezett másolatának kiszivárgása ügyében.
2009. április 2. csütörtök 21:57 - HírExtra
Hugh Jackman, a 40 éves ausztrál filmsztár annak idején az X-man című akciófilm Wolverine-jeként vált ismertté.

A 20 Century Fox következő X-man filmjét május elsejére tervezték bemutatni, kedden azonban egy kópiáját valaki feltette az internetre, és becslések szerint többszázezerszer töltötték le egy fájlmegosztó weboldalról.

A filmstúdió úgy nyilatkozott, a kiszivárogtatott film a végleges műnek "egy lopott, befejezetlen és korai változata". Akik látták ezt a verziót, azt mondják, még a színészekre erősített vezetékek is látszanak.

A stúdió egy nyilatkozatban közölte, mihelyt tudomást szereztek az online "forgalmazásról", azonnal kapcsolatba léptek a hatóságokkal, és bevonták a filmet.

A film elején olvasható a vizuális effekteket készítő, ausztrál cég, a Rising Sun Pictures neve, akik dolgoztak a filmen, de nincs bizonyíték arra, hogy közük lenne a kiszivárogtatáshoz.

A szerzői jogok lopása ellen fellépő szövetség (FACT) azt mondja, szokatlan ez a fajta kiszivárogtatás, mert az utóbbi években megszigorították a filmkibocsátás előtti biztonsági intézkedéseket, az egész filmekhez való hozzájutás lehetősége pedig igen korlátozott, még az utómunkálatokra is csak kisebb részletekben vihetők el a filmek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását