2024. március 29. - Auguszta

Borzasztó! Magánéleti válságban a megasztáros énekesnő!

Te jó ég, Tóth Gabi szakított kedvesével! Aztán meg mégsem. Közben persze panaszkodik. Hogy mi az igazság?
2009. április 6. hétfő 13:59 - HírExtra
Ki érti ezt a generációt? Kezdve azzal, hogy manapság már komoly anatómiai ismeret sem elég ahhoz, hogy ezeket a talpig feketébe öltözött, ugyanolyan formára tépett és nyalt hajú emós fiúkat és lányokat megkülönböztessük egymástól egészen odáig, ami ugye a srácok lelkében zajlik.

Itt van például Tóth Gabi esete, aki annak idején majdnem megnyerte a Megasztárt, és azóta majdnem eladható énekesnővé cseperedett. Majdnem. Most például itt van a hír: Gabi bizony néhány napja majdnem szakított kedvesével, aki ugyebár az Anti Fitness Club dobosa. Szóval elvileg zenész. Na jó, elhisszük, hogy zenész, még ha inkább hasonlít egy depressziós emós kislányhoz.

Na, de vissza a lényeghez: a pár tavaly decemberben szakított először, aztán meg még néhányszor. A Bors szerint Gabi ugyanis egyre jobban unja, hogy „neki kell viselnie a kapcsolatban a nadrágot”.

Szó mi szó, fel sem tűnne, ha a két emós-hiperszuperdivatos, „na, milyen a hajam most láttam az emtívín” divatmajom fiatal szerepet és nemet cserélne…

Hanem a bulvárlap szerint a néhány héttel ezelőtti sokadik szakítás után is meggondolták magukat a fiatalok, és látványosan kibékültek.

Peregjen a dob, szóljanak a fanfárok, Tóth Gabi és Fekete Balázs ugyanis még mindig egy párt alkotnak! Hihetetlen, ugye?

Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását