2024. április 20. - Tivadar

Mi az a csikló, és mire jó?

Míg a férfiak erogén zónái nagyon koncentrált területen helyezkednek el (a csípőjük tájékán) és jórészt a péniszükre korlátozódik, addig a nőknél mindez sokkal bonyolultabb.
2009. április 6. hétfő 07:03 - HírExtra
Nemcsak arról van szó, hogy az egész testük felületén találsz forró pontokat, de ráadásul azokkal sem olyan egyszerű. Lássunk három tényt a csiklóról!

Míg a férfiak erogén zónái nagyon koncentrált területen helyezkednek el (a csípőjük tájékán) és jórészt a péniszükre korlátozódik, addig a nőknél mindez sokkal bonyolultabb. Nemcsak arról van szó, hogy az egész testük felületén találsz forró pontokat, de ráadásul azokkal sem olyan egyszerű. Lássunk három tényt a csiklóról!

A csikló (más néven klitorisz) anatómiája

A hüvelynyílás fölötti kis húspecekről beszélünk. Tudósok szerint ez az egyetlen olyan emberi szerv, amelynek kizárólagos funkciója a kéj. Gondold csak végig, milyen eszeveszett orgazmust idézel elő, ha csak itt tevékenykedsz!

A makkod végéhez hasonlóan idegvégződésekkel gazdagon telített ez a felület és izgalom hatására megduzzad. Különös érzékenysége miatt némi felkészítést igényel, ha ingerelni szeretnéd, másképp könnyen fájdalmat okozhatsz.

Hogyan játssz a csiklójával?

Mielőtt rávetnéd magad, jusson eszedbe, hogy egy nőnek nem csak fizikai ingerekre van szüksége a szexhez! Flörtölj vele, kényeztesd szavakkal és tettekkel, soha ne hagyd ki az előjátékot! Ha betartod a kötelező lépéseket, teljesen izgalomba kerül, mire lehámozod a ruháit.

Kétféleképpen izgathatod őt ott: a kezeddel és a száddal. Ha a száddal juttatnád a csúcsra, nos, ezt nem kell sokat ragoznom. Ha viszont csak simogatod, kezdd finoman a lábaival! Kényeztesd a combjait, a szeméremajkait és csak amikor már elég síkos, térj rá a csikló dörzsölésére. Ingerelheted bugyin keresztül is, ez kisebb valószínűséggel okoz fájdalmat.

Okozz neki teljes, tökéletes orgazmust!

Mindenképp tudnod kell, hogy az összes nő igényli, hogy valamilyen módon izgasd ott is! Orális szex közben és behatoláskor egyaránt szentelj figyelmet a csiklónak! Ettől lesz tökéletes az orgazmusa.

Ha már megtanultad, milyen mozdulatokkal tudod őt leginkább felizgatni, tökéletesítsd a technikádat! A legfontosabb, hogy elég kíváncsisággal és türelemmel tanuld a kedvesed testének válaszreakcióit!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását