2024. április 23. - Béla

Rubint Réka nem bírja szex nélkül

Schobert Norbi elkényezteti feleségét a hitvesi ágyban is. Első nyaralásuk tíz napján 47-szer bújtak ágyba egy kis hancúrra.
2009. április 6. hétfő 14:49 - HírExtra
A fitneszpár a TV2 házaspárshowjában árult el részleteket a hálószoba féltve őrzött titkairól. A nézők megtudhatták, hogy a sztárpár első nyaralásán ki sem tették lábukat a házból, gyakorlatilag folyamatosan szerelmeskedtek: 47 együttlétet számoltak össze a röpke tíz nap alatt.

Norbi elmondta, hogy a műsorban az igazat mondták el, mert nem szeretik az álszenteskedést. Egy jó házassághoz hozzátartozik az egészséges szexuális élet és ők ezt vállalják, sőt Norbi azt is elárulta, hogy Réka két napig bírja hancúrozás nélkül, és ha nem bújhatnak ágyba, akkor nyűgössé válik.

Norbi szerint előny, hogy egészséges életet élnek, sokat sportolnak, így a pásztorórák boldogságához is van kellő erejük és energiájuk és abbéli reményét is kifejezte, hogy idősebb korukban is bármikor szerelmeskedhetnek, ha megkívánják egymást.

Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

aser
2009. szeptember 2. 20:58
10 nap alatt csak 47 szer bujtak ágyba?És ott mit csináltak?Én nap 5-7 szer szoktam ágyba bujni, és ott sikerrel szerelmeskedni.Ezt csináld utánam Norbi!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását