2024. május 10. - Ármin, Pálma

Elkezdődött a visszaszámlálás

Elkezdődött a visszaszámlálás. Egy megbeszélésre gyűltek össze a MOBILMÁNIA zenészei és az ápr. 30.-i fellépők, ami egy vidám fotózásra is jó alkalom volt.
2009. április 9. csütörtök 11:10 - HírExtra
. Külön öröm, hogy nemrégiben elhunyt Tunyogi Pétert nem csak Bernadett, de kicsi unokája, Maja is képviselte, aki kedves lényével igencsak jó hangulatot teremtett. Bizony nem sokáig volt a háttérben, ragaszkodott hozzá, hogy aktívan részt vegyen a munkában. Vikidál Gyulával azonnal összebarátkozott, aki igencsak ért a gyermekek nyelvén, hiszen Maya egy percig nem tévesztette szem elől, ragaszkodott személyéhez.

A kedves kislány új nevet is adott a kiváló rocklegendának, amit a stáb azonnal át is vett: Mától kezdve ő mindenki Nyuszi bácsija. Hobo vidéki elfoglaltsága miatt nem volt jelen, de április 30 – án a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán már ott lesz a Mobilmániával, Jessie Galante – val (USA), a Rock Banddel, Echo Quartettel, azaz a fiatal hölgyekből álló vonósnégyessel, illetve a négy közismert ex. P.Mobil dobossal is. (Pálmai Zoltán, Döme Dezső, Németh Gábor, és Herpai Sándor). Reméljük, kicsi Maya is emelni fogja az est fényét.
Forrás: Media Angels
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását