2024. május 2. - Zsigmond

Háború! Molnár Anikó egymásnak ugrasztotta Bochkort és Havast!

Molnár Anikó kijátszotta Havas Henriket. Ugyanis a Tanár Úr tudta nélkül adta át a könyve részleteit Bochkor Gábornak.
2009. április 9. csütörtök 12:59 - Kesjár Norbert
Molnár „Nagy Ő” „VV” Anikó legújabb húzása az volt, hogy – Havast kijátszva –, felajánlotta Bochkornak, hogy elolvassa a róla szóló részt, és ha változtatást kér, annak eleget tesznek.

„Soha nem állt szándékomban megbántani Bochkor Gábort. Egy évet és egy hónapot töltöttünk együtt, de ő csak egy fejezet az életemben. Rajta kívül sokkal izgalmasabb dolgok is történtek velem, amelyek a könyvemben is szerepelnek majd” – mondta el egy bulvárlapnak Molnár Anikó, akinek exbarátai jogosan tartanak hálószobatitkokat is felfedő életrajz megjelenésétől.

Bochkor Gábor eközben ügyvédjén keresztül figyelmeztette Havas Henriket, hogy pert indít ellene, ha jogsértőek a Molnár Anikóról írt könyvének róla szóló fejezetei.

„Gábor üzent az ügyvédjén keresztül Havas Henriknek, hogy ne jelenjen meg olyan cikk a könyvvel kapcsolatban, amely magántitkot sérthet. Viszont szeretném leszögezni: Gábor és köztem nincs harag, és örülnék, ha ez így is maradna. Éppen ezért felajánlottam neki, hogy - bár nincs nevesítve a könyvben – olvassa el a róla szóló részt. Ha Gábor változtatást kér, annak eleget fogunk tenni, de biztos vagyok benne, hogy semmi sértőt nem talál majd a szövegben” – mondta Anikó.

Mester Csaba, Bochkor Gábor ügyvédje megerősítette Molnár Anikó szavait.

„Ez nagyon szép gesztus Anikótól, és szerintem Bochkor Gábor élni fog a felajánlott lehetőséggel” – mondta a bulvárlapnak a sztárügyvéd.

Havas Henrik így kommentálta azt, hogy Anikó ilyen ígéretet tett Bochkornak:

„Erről szó sem volt. Nem szeretem, ha fenyegetnek. Bochkor Gábor ügyvédje felhívott telefonon, és elmondta, bízik abban, hogy ügyfelének nem lesz kellemetlen a Molnár Anikóról szóló könyv. Mondtam, hogy nem lesz az, és ebben maradtunk. Arról nem is beszélve, hogy az én felelősségem, mi szerepel a könyvben. Anikó engem nem kérdezett meg arról, hogy megmutathatja-e Bochkor Gábornak a róla szóló részletet. Ha megkérdezett volna, azt mondtam volna neki: azt csinál, amit akar. Csak nagyon alapos indok miatt változtatnék a szövegen. Megjegyzem: a havashenrik.hu weblapon eddig megjelent részletek után még senki nem tiltakozott”.

Úgy tűnik, hogy Anikó lelkiismeret-furdalást érzett, s ezért fordult a régi barátjához. Viszont ezt megbeszélhette volna Havassal is, és akkor szépen el lehetett volna rendezni ezt. Ehelyett: a háború folytatódik.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását