2024. április 29. - Péter

Újra együtt a megasztáros énekesek!

Munkahelyi ártalom? Vagy csak szakmai kíváncsiság? Mindenesetre a megasztáros énekesek együtt néznék meg a High School Musical jégre komponált változatát.
2009. április 9. csütörtök 17:53 - HírExtra
Hogy miről van egyáltalán szó? A Disney’s High School Musical: The Ice Tour a nagysikerű High School Musical című zenés-táncos film jégre komponált adaptációja. Ennek a produkciónak a pesti előadására készülnek a megasztárosok.

Korban talán Hienhez áll legközelebb a High School Musical, a tizenöt éves énekesnő (inkább lány) elárulta, mindhárom részt látta, és imádja.

– A harmadik részt a premieren láttam, a Megasztár alatt, és nagyon élveztem – áradozott a produkcióról Hien. – Imádtam a hangulatát, a szereplőket is nagyon tehetségesnek tartom, és az, hogy musicalfilm, még vonzóbbá tette a számomra! A főszereplő, Zac Ephron sok kislány alma – igaz, nekem nem az ideálom, de azért helyesnek tartom őt! Kíváncsi vagyok, a történet hogyan néz majd ki a jégen, úgyhogy mindenképpen megnézem majd – tett hozzá a még tizenötnek sem látszó énekes.

Hanem például Fekete Dávidot, a negyedik széria győzelméről éppen lemaradó srácot sokan éppen a főszereplőhöz, Zachez hasonlítják. Az énekes kedvenc műfaja pedig éppen a musical.

– Nagyon sok olyan levelet kaptam, hogy hasonlítok Zac Ephronra, a film főszereplőjére. Nem tudom, talán a hajam miatt – nyilatkozta a Hit Gyülekezetében is komoly szeepet vállaló Fekete. – Szerettek volna együtt látni énekelni Széles Izával, aki viszont a lány főszereplő, Vanessa Anne Hudgens kiköpött mása. Kérték, énekeljünk duettet! Az biztos, hogy a jégen is mindenképpen megnézem majd a High School Musicalt – jelentette ki a tavalyi megaverseny második helyezettje.

Király Viktort gyermekkorára emlékezteti a High School Musical – Disney on Ice. New Yorkban ugyanis több hasonló előadást látott. Hát persze, de mint azt korábban mi is megírtuk, vécét is pucolt.

– Amikor kicsi voltam, és New Yorkban éltünk a szüleimmel, több hasonló előadást is láttam –emlékezett vissza a legutóbbi Megasztár győztese. – Megnéztem például az Oroszlánkirályt, és a Kis hableányt, ezért nagyon várom a High School Musicalt is, biztosan elmegyek május 7 és 10 között a Papp László Budapest Sportarénába! A film is tetszett egyébként – nagyon pozitív a kicsengése, kedves kis musical, több ilyenre lenne szüksége a gyerekeknek – tette hozzá Viktor.

Szóval aki szintén elvetődik majd erre az előadásra, az könnyen találkozhat a fél Megasztárral. S nyugalom, a srácok megígérték, hogy aznap este ők nem fognak énekelni...
Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását