2024. április 27. - Zita

Cigifüst miatt állt le Britney koncertje

Majd egy órát várakoztak a sötétben Britney Spears kanadai rajongói, az énekesnőt zavarta a nézőtéren gomolygó cigarettafüst, így megszakította koncertjét.
2009. április 10. péntek 06:15 - HírExtra
Britney és színpadi csapata mindössze néhány dal előadása után szerda esti vancouveri koncertjén vonult le a színpadról, a közönséget hangosbeszélőn tájékoztatták arról, hogy a csarnokban gomolygó füst zavarta meg az énekesnőt és kollegáit. A Circus című visszatérő albumot népszerűsítő koncertet azt követően folytatták, hogy némileg kitisztult a levegő.

A fellépés végén Britney „ ne szívjatok füvet” és „vezessetek óvatosan” felszólításokkal cukkolta a közönséget, később azonban az énekesnő internetes honlapján elnézést kért a „rövid szünetért”. A hírek szerint a színpadi stáb több tagja rosszul lett a légzési nehézségek miatt.

A botrányairól híres énekesnő március elején kezdte meg a 44 koncertből álló Circus turnéját, amellyel az Egyesült Államokban, Kanadában, és Nagy-Britanniában lép fel. A körút június 14-én ér véget Londonban, ahol Britney mindjárt nyolc koncertet ad.

Az énekesnő előző, Onyx Hotel nevű, 34 millió dolláros (7,4 milliárd forintos) bevételt hozó turnéjára világszerte 600 ezren voltak kíváncsiak. A turnét követően azonban Britney Spears leginkább magánéleti problémáival került a lapok címoldalaira.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását